Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość im not alone

Jak wyglada mieszkanie w akademiku?

Polecane posty

Gość im not alone

Chodzi mi o takie sprawy jak korzystanie z łazienki,czy jest tam jakaś kuchniia żeby np ugotować sobie wody,jak to jest z zamykaniem pokoi,tzn czy nie ma obawy o pozostawione tam rzeczy...Proszę o info

Gość okularnikerty
wszystko zależy od akademika, ale ogólnie jest OK. Nie ulegaj stereotypowym opiniom, ze akademiki tylko dla imprezowiczów. całe studia mieszkałam w akademiku, a jestem osobą spokojną i uczącą się. Kuchnia albo w składzie albo na korytarzu, łazienki podobnie, do wszystkiego można się przyzwyczaić, najważniejsza jest współlokatorka. Pokoje lepiej zamykac za każdym razem, nawet jak wychodzisz na chwilkę, tak robiłam i nigdy nic mi nie zgineło. Ale powtarzam najważniejsze zaufanie do współolokatorek, bo jak będizecie koty żarły to nic nie poradzisz.

Gość lazienka jest w module
przynajmniej u mnie a akademiku tak bylo. Na modul przypadaly 4 pokoje. A kuchnia na pietrze ;) pokoje zamykane na klucz ;)

Gość im not alone
Ja tam będę tylko nocować w weekendy razem z koleżanką,ale nie miałam nigdy do czynienia z akademikami,więc pytam.A łazienki normalne są takie jak w domu czy że np 2 prysznice???Tzn zbiorowe?Pościel też jest??

Gość songeur000
Zależy od akademika. U mnie jest łazienka na piętro czyli na jakieś 50 osób. Są 4 prysznice z zasłonkami. Kuchnia jest również jedna na piętro. Można normalnie gotować sobie wszystko. Pokoje zamykane na klucz, który oddaje się na portierni. Nie ma obaw o jakieś kradzieże. Pościel jest dostępna dla każdej osoby.

Gość im not alone
To niefajnie,mało dyskretnie z zasłonkami :( Mam nadzieję,że u mnie będzie inaczej

Gość im not alone
up

Gość im not alone
Kurcze,teraz widzę,że to nie tak fajnie jak myślałam.Bo jak sie np przebierać??Ja raczej wstydząca jestem i nie obnażam sie przy obcych... :O