Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

mam pomysl ... !

Polecane posty

Gość
pytaj ! nie mam nic do ukrycia !!! :P

-ile masz lat? no może byc w przybliżeniu :P -dlaczego jeszcze nie śpisz? :D -skąd taki nick ? :classic_cool: hm... nie wiem co jeszcze :)

Gość
-takna naprawdę liczę sobie 23 wiosny ... ... i ie mam na imie IZA heh ( tak jurand tak :P) - moj nick jest wynikiem mego niskego IQ ... - nie spię jeszcze gdyz tylko grzeczne dzieci wczesnie chodza spać !!! JURAND - nie wiem co rozumiesz przez "zmieni się" nie wiem tez co rozumiesz przez "mam" :P he :P

no to ja będę grzecznym dzieckiem i się zwijam (ale tylko dziś):classic_cool: Jurand, Sucz 👄

Gość
pa :*

Gość
albo nie wracają przez caly weekend :)

Gość
czulam żeś ze wsi :P

Gość
cały czas prosto ! i czulam ze wrócisz :P tak - ... to bajka nie wierz w bajki !!!

Gość
zycie tez może byc jak bajka :D skarbku :)

Gość
moje calkim realne ... i prawie jak w bajce :P nic czas na relaks w wannie ! hymmm zastanawiam się ... cynamon czy wanilia ?

Gość
musialabym czekac do soboty na owe zlizywanie heh chamie ja wiem że Ty nie wiesz ale sa juz wynalazki które do wody dodajemy !!!!! nie tarzamy sie w cynamonie hehe

Gość
i tu sie zgadzam !!! jesli juz to tylko czysta nic w kolorze !!! zadnych traw i robali !!! ale i tak wole czerwone wytrawne ...co doskonale wiesz :P

Gość
chamie !!!!! przyjmij do swej świadomości iz od dzis pijasz to co ja Ci pijac pozwolę !!! :P

Wybij sobie to z twej ślicznej główki najlepiej bejsbolikiem, który może ci pożyczę :P. Pijam to na co mam ochotę, ty możesz ewentualnie podać propozycję ;).

Gość
wbij sobie do tej chamskiej główki iz czasy robienia tego na co masz ochote ... przeminęły z wiatrem ... !!! a mnie mało interesuje na co masz ... bądz... na co ochoty nie masz :P :D

To ty się tu lakieruj czerwonym wińskiem, a ja idę wyrzucić śmieci i przy okazji zajrzę, co tam Alozj z Mnietkiem sączą z papierzanej torebki :D Dobranoc kochanie, nie czekaj na mnię z kolacyją [czesc[ :classic_cool:

Gość
to ja wbijam do wanny ... i napij się "na zapas" kochanie gdyż mogę nie słyszeć dzwonka do drzwi :P