Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reeeee

COŚ PRZECIW WYPADANIU WŁOSÓW!

Polecane posty

Gość gość
sprobuj siarke bioprzyswajalna

Gość Gruszka00
Moja siostra miała podobny problem w tym wieku. Razem z mamą co chwilę dawałyśmy jej do wypróbowania najróżniejsze produkty. Jedyny jaki się sprawdził to Seboradin ;) początkowo używała szamponu, maski oraz ampułek tej firmy i podziałało bardzo szybko! Włosy przestały wypadać, zaczęły być gęstsze i bardziej lśniące. Obecnie nie zmieniłaby go na żaden inny, także warto spróbować!

Gość gość
Polecam spróbować mezoterapię. Terapia bardzo mi pomogła. To takie odżywcze zastrzyki w skórę głowy. Ogółem wykonałam 6 zabiegów w Karboklinice. Przymierzam się do kolejnych, myślę że warto odżywić cebulkę włosa od środka, niż stosować te wszystkie cudowne odżywki i szampony.

Gość magdahair
Sam szampon, jak dobry by nie był, to nie wystarczy. wypadanie włosów to poważny problem dermatologiczny, więc musisz działać od środka, lekami, a nie tylko od zewnątrz. Ja stosowałam tabletki z apteki - Pilfood. Kuracja trwała ładnych kilka miesięcy, potem dla podtrzymania efektu jeszcze je łykałam, ale rzeczywiście pomogło. Mam wrażenie, że włosy są jeszcze mocniejsze niż przed problemem wypadania włosów.

Gość gość
http://olejek-sezamowy.pl - wypróbujcie ten olejek. Bardzo pomaga w wypadaniu włosów, u mnie zahamował ten proces. Olejek ma też wiele fajnych wlaściowści - nawilża i odżywia włosy :)

Gość gość
Witam !! Na wypadanie włosów polecam Koxidil z firmy Kosswella :) Są na prawdę bardzo dobre, ja je stosuje nie cały rok, i efekt jest idealny. Włosy zawsze wypadały mi garściami, odkąd używam Koxidil ten problem zniknął, nie musze się martwić że będę łysa ;) Na prawdę POLECAM !!!!!

Gość gość
Ja używam szamponu i odżywki Radical. Bardzo dobre preparaty przeciw wypadaniu włosów. Zamawiam je z Apteki pod Smokiem, bo bardzo szybko realizują zamówienia.

Gość missvicky25
Zamiast kupować tabletki, lepiej zrozbić badania, naprawdę. Polecam fanpage "Zbyt piękni, by łysieć" gdzie można poczytać z jakimi zaburzeniami może wiązać się wypadanie włosów.

Gość maszyna34
ja mogę polecić ze swojej strony tabletki Biotebal. biorę je już trzeci tydzień i widać poprawę na mojej głowie. włosy wypadają o wiele mnie no i są silniejsze i o wiele ładniejsze. wcześniej mi tak nie lśniły, a teraz są na prawdę piękne.

Gość HHome
U mnie najlepiej ze wszystkiego sprawdził się szampon Elastabion Floslek.

Gość workksss
Zobacz Elastabion Floslek, u mnie zdziałał cuda.

Kilku znajomych kupiło produkty KEEP PROFESSIONAL i bardzo je sobie chwalili. Co prawda sama im nie wierzyłam, a miałam podobny problem z włosami. Teraz nie żałuję, że mój wybór padł na firmę Keep 24 :) Po pierwszym miesiącu stosowania pojawiły się nowe włosy, a ja jestem szczęśliwa :) Produkty nabyłam ze strony www.keep24.pl

Gość gość
Moja siostra ma rewelacyjny sposób na wypadanie włosów: - włosy spinać gumką na koński ogon - nie czesać, nie szurać i nie macać co chwilę - nie myć często włosów - wystarczy raz na dwa-trzy tygodnie

Gość majka

Zmagam się z takim wypadaniem po ciąży, a dokładnie po urodzeniu dziecka, bo w ciąży włosy były piękne. Nie było to związane z hormonami, a po prostu organizm sobie tak postanowił. Pomogły mi kosmetyki KV-1 dostępne w sklepie www.kv1.pl.