Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolcia8700

Wstydze się chlopaka

Polecane posty

Gość karolcia8700

Gdy zaczełam chodzić z moim chłopakiem wcale mi sie nie podobał było to poprostu z braku laku myslałam ze to bedzie związek chwilowy . Nie był on w moim typie nie podobał mi sie lecz po pewnym czasie zakochałam sie w nim za to ze byl dla mnie dobry za jego serce . Jednak ciągle sie go wstydze nie wiem czy taki zwiazek ma sens wstydze sie go przedstawic mojej rodzinie bo jest duzo brzydszy ode mnie wstydze sie go przedstawić znajomym kiedys jechałam z nim w autobusie i spotkałam kolezanki z uczelni udawałam ze on nie jest ze mna . Kochałam go za jego dobroc ale teraz stał sie nie dobry dla mnie czasem mnie wyzywa i wyklina . Nie wiem czy ten zwiazek ma sens bo po pierwsze wstydze sie go po drugie chyba przestał mnie szanowac .Czy takie związek ma jakąś przyszłość????Moje wszystekie kolezanki i koledzu mowia ze nie jest to chlopak na moim poziomie ,ze stać mnie na duzo lepszego . On uważa sie za pieknego i na dodatek to kobieciasz zaczepia i zagaduje wszyskie dziewczyny gapi sie na nie ciagle strasznie mnie to wkurza

Gość ja nie nie nie
moze niedojrzala jestes

Gość karolcia8700
w jakim sensie nie dojrzała?

Gość JaKaJaKajaaaa
kochasz go?

Gość miska 867585
tak

Gość JaKaJaKajaaaa
Gdy kogoś kochamy, zwykle chwalimy się wręcz ta osobą bo tak jesteśmy szczęśliwi. Niektórzy są skryci, to się nie chwalą, ale na pewno nie wstydzą. W takim razie czemu z nim jesteś?

Gość miska 867585
może przez to ze boje sie samotnosci od 16 roku zycia chodziłam z chłopakiem przez 4 lata teraz`z`tym 2 boje sie byc sama miałam przerwe 4 miesiace to mało nie zwariowałam

Gość nie do końca jasne
facet brzydal dowartościowuje się ładną dziewczyną i podrywaniem coraz to nowych "lasek". Jesteś pewna, że potrzebny Ci facet, którego nawet nie chcesz przedstawić znajomym a na dodatek nawet Cię nie szanuje. nigdy nie zrozumiem, po co ludzie trwają w takich związkach. lęk przed samotnością czegoś takiego nie tłumaczy.

Gość JaKaJaKajaaaa
lepiej być sama niz męczyć się w nieszczęśliwym związku, nie uważasz?