Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiety kto je zrozumie

nie wiem juz co myslec

Polecane posty

Gość kobiety kto je zrozumie

poznalem dziewczyne,super nam sie pisalo wiec sie spotkalismy. bylo fajnie i w ogole planujemy teraz kolejne spotkanie :) no ale ostatnio ona do mnie tak: "jeżeli myślisz że do ciebie zarywam,to nie przejmuj sie,ja tak gadam z kazdym". no ale skoro nie chce mnie za chlopaka,to dlaczego co dzien do mnie zagaduje? codzien do mnie pisze,a ja nie wiem co robic... podbijac czy zaprzyjazniac sie? nie chce jej urazic gdy jej wyznam co do niej czuje

Gość znajoma spódniczka
no ale ostatnio ona do mnie tak: "jeżeli myślisz że do ciebie zarywam,to nie przejmuj sie,ja tak gadam z kazdym" +++ to taki kobiecy flirt+podryw...daj jednak znak ze jednak pisze do ciebie a nie z kazdym..P tak sie asekuruje...ale pokazuje bo pisze do ciebie ze jej zalezy

Nie podryw. Do mnie ostatnio codziennie przychodzi kolega. Nigdy do niego pierwsza nie piszę, nigdy nie dzwonię, mówię, że nie mam ochoty na całowanie, nawet podejrzewał, że mam kochanka... A nadal przychodzi i pyta czemu jestem dziwna, ale się zakochał i nawet jak nie daję znaku, że może to mnie odwiedza. Nie zakazałam mu przychodzić, bo miło jak ktoś mnie odwiedza, a jak się do mnie zaleca, to też trochę kuszę :] Ale to nie znaczy, że go podrywam. Nie chcę mieć teraz faceta.