Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bylam tu ostatnio

nie wierze!!

Polecane posty

Gość bylam tu ostatnio

hej drogie panie, pisalam tu calkiem niedawno nt temperatury mojego ciala, przypomnie od ok 2 tyg byla w granicach 37-37,5, moj ost cykl 32, 30 dnia zrobilam test wyszedl negatywny, dzis jest 35 dzien, temperatura nie spada przy czym czuje sie fatalnie, bardzo slabo W zwiazku ze okres nie nadszedl postanowilam dla siwetego spokoju powtorzyc test dzis rano! myslalam ze snie- 2 grube krechy, wrociam z pracy powtorzylam bo nie moglam uwierzyc i ponownie to samo! jestem taka szczesliwa ze sie udalo, 2 mies staran a tu taka niespodzianka!

Gość Kiciiaa
Gratulacje!!:) Ja tez juz nie moge sie doczekac i chyba nie dlugo zrobie test, dzis 24 dzien cyklu! Staramy sie juz 7 miesiecy:( Pewnie znow sie nie uda :(

Gość bylam tu ostatnio
dzieki hehe jestem caly czas w szoku, tyle sie tu naczytalam ze to nie takie proste itp, Musialam sie gdzies wygadac.

Gość Kiciiaa
A dlugo sie staraliscie??

Gość bylam tu ostatnio
bedzie ok kiciia trzymam kciuki:), my 1 mies intensywne staranka drugi mies kupilam testy ow ale juz tak na luziku, a tu taka niespoodzianka !!tylko zastanawia mnie jak dlugo bedzie trwal ten moj stan podgoraczkowy, starsznie sie czuje przy takiej temp

No j też pamiętam jak czekałam na te cholerne testy :) A potam ten szok i radość :)

Gość Kiciiaa
To bardzo szybko sie wam udalo :) Pewnie musisz byc bardzo szczesliwa! Podzielilas juz sie niespodzianka z partnerem?? Trzymam kciuku zeby wszystko bylo dobrze z mala fasolka ;)

Gość bylam tu ostatnio
kiciia to drugi mies staran byl. ja w czwartek juz lekarza mam, na prawde wciaz nie moge uwierzyc!!!

Gość bylam tu ostatnio
kiciia tak, byl pierwsza osoba ktora sie o tym dowiedziala, a przyznam ze bylo to dosc zabawne- rano zrobilam test on jeszcze troszke spal wiec zanioslam mu ten test i pokazuje a on na polspiaco-kotek ja nie wiem co to znaczy daj mi ulotke! myslalam ze sie posikam ze smiechu, jak juz doczytal dostal oczy jak 5 zl hehe, a w pracy oboje chodzilismy caly dzien z rogalami na twarzy:)

Gość Kiciiaa
Chcialabym juz zrobic test! Ale to chyba za wczesnie..dopiero 24 dc a i tak nie wiadomo ile ten cykl akurat bedzie trwal :| Ostatni cykl trwal 30 dni.. Chcialabym zrobic test w 27 dc ale pewnie i tak bedzie niewiarygodny..

Gość bylam tu ostatnio
widzisz mi w 30 dniu wyszedl negatywny

Gość bylam tu ostatnio
a masz jakies dziwne objawy??

Gość Kiciiaa
Tylko bola mnie piersi a tak to nic wiecej..

Gość bylam tu ostatnio
glowa do gory nie smutaj sie:) w koncu sie uda jestesmy do tego stworzone, ja bylam przekonana ze mnie jakies przeziebienie lapie pozatym nic kompletnie nie mialam.

Gość Kiciiaa
jeszcze troszke poczekam i sie okarze co wyjdzie :)