Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uumi

o co jesteście mega zazdrosne??

Polecane posty

Gość uumi

o wszystko, niech ktoras z dziewczyn ma tylko ladniejsza figure( żadko ale bywa), ladniejsza buzke (prawie nigdy ha!), albo cokolwiekl dom,samochod,faceta,porzadniejszy styl, bbardziej lsniace wlosy wszystko doprowadza mnie do furii;d

Jeśli ktoś dostanie lepsza ocenę na egzaminie ode mnie - mimo, że sie nie uczył a ja tak.

Gość spiąca
JA TEZ O WSZYSTKO

Gość 222222
ja kiedyś bywałam ale teraz mi zwisa co kto ma... po co się stresować i dołować?

Gość idź do banku i proś
" hanaszatana o wszystko, niech ktoras z dziewczyn ma tylko ladniejsza figure( żadko ale bywa), ladniejsza buzke (prawie nigdy ha!), albo cokolwiekl dom,samochod,faceta,porzadniejszy styl, bbardziej lsniace wlosy wszystko doprowadza mnie do furii;d wzrost: 163 waga: 55 cele: I-54kg II-53kg III-52kg IV-51kg v-50 kg VI-49 kg VII-48 kg do wiosny chce byc szczuplutka!" dawno nie widziałam, żeby ktoś sobie tak strasznie zaprzeczył w jednym poście i stopce. jesteś tłustym pasztetem, skoro musisz się odchudzać, to pewnie ciągle kurwicy dostajesz będąc zazdrosną o wszystkie i o wszystko.

Gość justysiajustysiajustysia
o nic :D Dziwne, ale naprawde mam generalnie innych w dupie :D MArtwie sie o siebie :)

Gość coooooooooo
porzadniejszy styl???????????:o