Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adam525190190

Pomóżcie mi proszę odnaleźć dziewczynę

Polecane posty

Pomóżcie mi proszę odnaleźć dziewczynę Szukam Cię! Nie spocznę dopóki się znów nie zobaczymy, muszę z Tobą porozmawiać. Proszę Was roześlijcie ten klip http://www.youtube.com/watch?v=KCQLgJgcDMc po znajomych, gdy adresatka zobaczy go to będzie wiedziała o co chodzi. Tylko w ten sposób mogę jej szukać. Adam

Gość piekna ta dupa
tylko nie bierzcie tego numeru ze stopki bo to wielka podpucha

Gość jaki krejzol
:D

Jaką trzeba być męską ciotą by coś takiego robić... :(

Gość hehehheeh przykre
ludzie to wszytsko to podpucha jest, on nie szuka dziewczyny to jest chwyt marketingowy, dlatego apeluje olejcie gnoja pns

Gość nie jestes
ale chcialbys byc:D z tego co piszesz:D

Gość ATerazPrawdziwaKobieta
Dlaczego zaraz podpucha czy żarty? Nie pamiętacie kilka lat temu chłopaka, który poprzez ogólnopolskie dzienniki szukał dziewczyny, którą spotkał na jakimś koncercie? Widział, ze ona też mu się przyglądała, a ponieważ nie mógł jej zapomnieć, stawał na głowie, by ją odszukać. Nie wiem, czy mu się udało, ale to był jedyny sposób, by znaleźć kogoś, kogo nie miał okazji poznać i nie znał nawet jej imienia. Sami pomyślcie, co byście zrobili na jego miejscu? Moim zdaniem każdy sposób dobry, by odnaleźć wymarzoną osobę, której możemy więcej nie spotkać, jeśli nie spróbujemy takich metod. A mi by się podobało, gdyby ktoś tak mnie szukał.

ludzie, to tylko auto,rzecz, nie jestem milionerem, ale rzeczy nie maja dla mnie aż takiej wartości wiem , że ona siedzi duzo w sieci, taka praca, pomyślałem, że najłatwiej ją odnaleźć tym kanałem, dlatego nagrałem filmik, i proszę o rozesłanie link http://www.youtube.com/watch?v=KCQLgJgcDMc bo im więcej go bedzie w sieci tym większe szanse że ona zadzwoni

Gość wiem na pewno ze podpucha
ja sie odwazylam i wykrecilam numer.... To podpucha jakas.... Głos w tel. mowi "Jeśli chcesz sie dowiedziec, czy Adamowi udało się odnaleźć dziewczynę to oglądaj TVN dnia... o godz... cos tam cos tam...