Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewaldi

gdy widzę, że kobieta całuje jakiegoś zwierzaka to mam dość

Polecane posty

Gość Ewaldi

ważne jest dla mnie aby kobieta nie utrzymywała zbytnich stosunków ze swoim kotem albo z psem lub z innym żółwiem, to znaczy aby po żywioółowych pocałunkach kota i targania kota za włos i po tym jak kot zwymiotował akurat ogon szczura ONA nie chciała pocałować mnie bo wtedy to ja zwymiotuję :( owszem , lubię zwierzęta ale nie mam zamiaru się dzielić kobietą z jej kotem, który akurat ma rzyganie po zjedzeniu szczura , jak obserwuję to coraz więcej kobiet przytula do siebie kota , :(

Gość całuję mojego psa
nie pasujemy do siebie Ewaldi :(

Gość Ewaldi
wiem, inny świat ale nie pocałuję żadnej kobiety, która całuje kota lub psa , mnie to odpycha ale bądź szczęśliwa ze swoim wilczurem

Gość ja bardzo lubię koty i psy
mogę je wziąć na rce,na kolana,przytulić ale nigdy ich nie całuję:oTo wg bardzo niehigieniczne:oWszyscy luzie,zarówno kobiety jak i faceci nie powinni całować żadnych zwierzaków,najpierw pies wpychał pysk w jakieś gówno np.podczas spaceru a potem ludzie go całują po pysku:ofuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mam kota lubię go bardzo ale
nigdy nie dam mu buzi:P

Gość kirli
A ja całuję tylko "zwierzaka" mojego męża!:):):):)

Gość OJOJOJOJ2323543WT453
a ja wole calowac mojego czystego kota niz takie cos jak ewaldi. co zreszta chyba ma kolo 15 lat, no ale zawsze.... :P

Gość amputacja
całowanie psa, a lizanie się z nim po gębie to różnica. o którym mówimy? :P

Gość Robinnn
Też się takich brzydzę. Kiedyś widziałem jak moja koleżankę lizał po twarzy pies i nabrałem do niej odtąd lekkiego obrzydzenia. A co gorsza czytałem opracowanie gdzie amerykański badacz pisał że wiele kobiet zaspokaja swoje rządze dają psu do wylizania swoja pipę :o.......Dlatego na psiary patrzę z podejrzliwością! czyż nie jets obrzydliwy? http://tinyurl.com/ye24a8e

a ja całuję swoje 2 kotki i moge się założyć, że są bardziej czyste niż założyciel tematu myją sie CAŁE kilka razy dziennie no i sa domowe, nie jedzą żadnych gryzoni i w ogóle zwierząt, tylko kulki i puszki

Gość koty to świnie

Gość sam jesteś świnia

Gość I Want Out
Ale chodzi o całowanie w pysk? Czy całus złożony na czybku głowy np. też odpada? Ja generalnie nie wyobrażam sobie całować zwierzaka prosto w pysk ani dać się wylizywać po twarzy, ale swoje myszaki w łepek czasem cmokne :P

Gość Ewaldi zazdroscisz po prostu
tez sobie pocaluj jakiegos psa, zazdrosc to wstretna cecha, fuj!

Gość joeyy
Mi to nie przeszkadza jak kobieta całuje kotka czy psa.Tzn. że go bardzo kocha.Sam mam kota i go całuję.Nie jestem żadnym pederastą jeśli o to chodzi.