Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka 26

Szok

Polecane posty

Gość Anka 26

Zaszłam w ciążę to 8 tydz, i pierwsze dziecko . Jestem z partnerem 6 lat . I tu szok na wieść o ciąży kazał mi usunąc i nigdy o tym fakcie nie wspominać.Czuję sie załamana .

Gość Rita 39
Najlepiej napluj mu w twarz , każdy facet to świnia.

Dokładnie usuń partnera ale tak zeby bolało!! A Tobie gratuluję!! Jak bedzie Ci brakowac pomysłów jak zrobić żeby bolało chętnie pomogę:)

Buuu:( a dlaczego co mu odbiło że tak powiem???? Współczuje...

hm.... facet doznał szoku na pewno ale żeby rzucić takie słowa może nie pomyślał cholera a coś więcej

Gość justyna_malutka
no to masz przejechane.. związek ci się właśnie sypnął masz 26 lat i dziecko... :) ja mam 33 8 lat sama i 2 może 3 % szans na partnera (jestem zadbana ładna uśmiechnięta)...ale dziecko... generalnie to koniec :)

Gość Nie przesadzaj ze to koniec
Ja tam mam 4 dzieci i znalazlam milosc

Gość Anka 26
No nie wiem? po prostu był załamany . On pracuje poza granicą i był w domu 2 mieś i teraz jedzie na 4 do Holandii . Mówił wprost nie chce dziecka. Ma 39 lat . Kazał mi wprost usunąc to jego słowa .. usuń te ciąze i nie wspominaj wiecej o tym kotku

Gość co za palant
gratuluję [prawdziwego mężczyzny, nieźle o Ciebie dba.

no nie wiem czy załamany skoro "usun i nie wspominaj kotku " jak cios w plecy nawet nie zapyatł co ona na to moze chce dziecka daruj sobie faceta bo jak widzisz nigdy na niego nie bedziesz mogła liczyc

Gość ryniu2
Tak jak wyżej na Twoim miejscu usnęłabym,ale tego faceta. Jak można tak powiedzieć kobiecie,którą się rzekomo KOCHA. Zastanowiłabym się,czy te jego wyjazdy kończą się tylko pracą bo może jesteś dla niego tylko przystanią? fajnie zakotwiczyć,ale nic poza tym. Zastanów się.... Mój facet też długo nie chciał mieć dzieci. Po 7 latach zaszłam w ciąże i na wieść o tym mało zawału ze szczęścia nie dostał. Faceci dojrzewają do niektórych decyzji. Twój albo nie dojrzał, albo nie planuje z Tobą przyszłości. Nie usuwaj tej ciąży nie bądź głupia bo potem może się okazać,że ich mieć nie będziesz mogła. Facet Cię zostawi,a Ty zostaniesz sama jak palec i ciężko Ci będzie znaleźć faceta,a jak już go znajdziesz to utrzymać bo nie każdy nie chce mieć dzieci,a jak Ty nie będziesz mogła mu go dać do d... . Dziecko nie jest przeszkodą na znalezienie nowej miłości. Nie raz się o tym przekonałam bo mam sporo samotnych koleżanek,które obecnie są w udanych związkach,a faceci w dzieciakach są zakochani. Powodzenia Tobie życzę. Głowa do góry, będzie dobrze :)

Gość myszka a co to za
kury na tym zdjeciu?Boshe bym sie bala ze mnie zaczubia albo dzieciaczka:-O

Gość nie usuwaj
nie usuwaj, no chyba, ze sama tez nie chcesz miec dziecka. Ja za namowa faceta usunelam - z ta roznica ze mialam 16 lat:( - i nie tyle ze zaluje, bo wtedy nie mialam odwagi na nic innego - ale z gosciem pobylam jeszcze ze dwa lata i i tak sie rozeszlismy. Usuwajac ciaze nie masz gwarancji, ze z toba zostanie. Jesli chcesz tego dziecka to olej goscia i wychowaj je sama. A moz etez tak byc, ze on jednak zmieni zdanie po porodzie i bedziecie razem. A i jeszcze ten moj ma teraz dzieci i zaluje, ze mnie wtedy namowil. w sumie on bardziej zaluje niz ja , bo on mial oparcie w rodzinie i oni wszyscy wywarli na mnie ogromna presje:(

Gość moj maluch ma roczek
ja bym po prostu powiedziala: do widzenia kotku. Wiadomo ze na kafeterii tak sobie mozna radzic,ale coz innego mozna poradzic w takiej sytuacji. Ja nie potrafilabym po prostu usunac tylko po to zeby byc dalej z gosciem. Gosc ma 39 lat i nie chce dziecka? Myslisz ze za 10 lat zechce. Watpie zeby kiedykolwiek chcial.

Zagranica... to brzmi nie ciekawie... Mogę napisać tylko że mam nadzieję że jeszcze ten gość to przemyśli... taki stary a taki głupi...

Gość ja tak wlasnie usunelam
swojego faceta. Zaszlam w ciaze i uslyszalam ze mam usunąć... Krótka piłka, zostałam sama, poszlam do pracy, poukładałam sobie wszystko, rodzice mnie wspierali. Konsekwencja jest taka ze on na oczy nie widzial mojej córeczki, teraz mam meza i z nim drugie dziecko.. synka. Wszystko sie super ulozylo. Wtedy brzydziłam sie facetami i w zyciu nie powiedzialabym ze trafie na kogos kto bedzie chcial mnie z dzieckiem, a tu prosze.. zakochałam sie, maz jest z nami od pacztaku, od narodzin córki. Teraz tworzymy wspaniala rodzine, cos w co wtedy nie wierzylam. Wyrzuc meza ze swojego zycia... nie zastanawiaj sie i nie rób nic na siłe, nie próbuj wzbudzic w nim ojcostwa, bo wierz mi.. walka z wiatrakami.

a u mnie dokładnie na odwrót. on się cieszy a ja nie...

Gość jojojjjjjjj
jak ty z nim wytrzymałaś tyle lat? powiedx mu teraz że to nie jego i niech spada - lepiej wam będzie bez niego

Gość mamusiamamusia
do sadu z draniem, najpierw ustalenie ojcostwa a potem niech buli alimenty. wyciagnij z niego ile sie da i nie przejmuj sie niczym. jak niechcesz jego pieniedzy to dla dziecka odlozysz.

Gość ja tak wlasnie usunelam
ja dałam sobei spokój z alimentami, po co mialam sie stresowac ponizac i wlóczyc po sadach po marne 200zł, pozniej idiota by mi tylko zycie utrudnial. Tak mam swiety spokój... ale rob w tej kwestii jak Ty uwazasz.. bo to jednak kazda sytuacja jest specyficzna i inna.

Gość daje się dupy zabepieczajac si
jak ci mówił wprost, że nie chce dziecka to czego do cholery się nie zabezpieczałaś,

Gość post wyzej
Nie przesadzaj ze to koniec Ja tam mam 4 dzieci i znalazlam milosc dobra jesteś, tylko, że oprócz miłości trzeba dużo kasy, chyba, że opieka społeczna tj. my podatnicy ciebie z tym przychówkiem utrzymujemy.

JAK SŁYSZE TEKSTY W STYLU "DAWANIE DUPY BEZ ZABEZPIECZENIA" tO DOSTAJE PIANY NA USTACH. CO ZA IDIOTKA PISZE TAKIE RZECZY???? JA WPADŁAM MIMO ZABEZPIECZEN I CO? JAK SIE JEST Z KIMS 6 LAT TO TRUDNO NAZWAC TO "DAWANIEM DUPY" CIEKAWE CZY TY, NIE DAWAŁAŚ SWOJEMU PRZED ŚLUBEM. ŚWIĘTA KROWA. WSZYSTKIE MĄDRE, WSZYSTKIE ŚWIĘTE DZIEWICE - ŁATWO BYĆ MORALNYM OCENIACZEM NA KAFETERII.

Gość penelopa pomponia
No widzisz takie życie, a jedyna 100% ochrona przed niechcianą ciążą to wstrzemięźliwość. Takie posty o dawaniu dupy to piszą gimnazjalistki pryszczate z wielkimi kompleksami, nie ma co się przejmować ludzką głupotą. Po 6 latach związku miedzy ludzmi powinna być już taka relacja ze nawet nie planowana ciąża powinna być tematem do przedyskutowania a nie stawiania pod ścianą. Skoro tak Ci powiedział to powiedz mu baj bo w tym wieku jak facet nie dorósł to już nie dorośnie, pieprzony piotruś pan! Chuj mu w dupę! Sama zdecyduj ale przemyś za i przeciw, moze warto sie zdecydowac na urodzenie dziecka, sama znasz siebie najlepiej i tylko Ty wiesz czy uda Ci się znieśc psychicznie aborcje, nie uzależniaj tylko tej decyzji od takiego śmiecia!

Gość 8507
Pozbyłabym się faceta, tak żeby to sobie zapamiętał.

Tylko nie aborcja!!!! Będziesz żałowała tego do końca życia!!!! Dziecko nie jest niczemu winne pamiętaj o tym!!! Potem możesz mieć problemy z zajściem w ciąże!!! Znajdziesz ojca zastępczego który będzie Was kochał 100 razy lepszego od prawdziwego tatusia o ile można go tak nazwać!!! Pozdrawiam i życze jak najlepiej! ❤️

Gość njhbgv
no tak tutaj potrafia tylko macicami myslec facet nie chcial dziecka a ty myslalas ze jednak skakal bedzie z radosci? no to sie przeliczylas, nie chce i ma do tego prawo i ma zdrowe podejscie do zlepka komorek a nie tak jak te myslace macicami, nie chce to usunac i tyle

Gość
NIE RÓB TEGO ,NIE USÓWAJ!!!JESTEM MAMA 14 MSC CÓRECZKI I UWIERZ NIE MA NIC WSPANIALSZEGO;)DASZ RADE ZOBACZYSZ,POWINNAS TERAZ POMYSLEC I TO POWAZNIE NAD SWOIM PRTNEREM,KTORY ZACHOWAŁ SIE WOBEC CIEBIE STRASZNIE A DOWÓD JAEGO MILOSCI ODTRZYMAŁAS W JEGO SŁOWACH TO CHYBA WYSTARCZY!JESTES MŁODA I NAPEWNO SPOTKASZ NA SWOJEJ DRODZE KOGOS WARTEGO CIEBIE;) TRZYMAM KCIUKI ZA CIEBIE I TWOJE MALENSTWO-POZDRAWIAM!