Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poświąteczna

SEX w pracy

Polecane posty

ja sie zadawalalam pod biurkiem w pracy teraz juz jestem w domu wzielam prysznic i odrazu zaklikalam tutaj

Gość Smyrkana
Gosiu uprawiałaś analik Tz inną kobietą?

Gość TYMczasowy_NiCkt
Ale trafiłaś. Od 1 jestem bez roboty i tak naprawdę będę szukał czegokolwiek- nawet jakby same chłopy były- aby mieć robotę. No chyba, że u Ciebie są zatrudnienie to ja chętnie :-) Oczywiście to żart. Nawet nie wiem skąd jesteś.

Gość Smyrkana
A wogóle próbawałaś tego rodzaju seksu? Nie chodzi mi o lizanie słodziutka

Gość to nie jest takie proste
dla niektórych to może fajna przygoda, ale co mam zrobić z baardzo atrakcyjną koleżanką, kóra bezustannie mnie prowokuje - mam żonę , którą baaardzo kocham i nie mam zamiaru jej zdradzić... niestety koleżanka nie poddaje się i poczynia sobie coraz śmielej...

Gość hghg
to nie jest takie proste a ty swojego rozumu nie masz czy uposledzony jestes? :O

Gość Smyrkana
A ja i z facetem i z kobietą:) Jak myślisz z kim lepiej?

Gość Kamyczka
A ja pracuję z kolegą, który jest bardzo przystojny i jest singlem z odzysku. Ja mam męża, którego bardzo kocham a kolega bardzo często epatuje mnie rozmowami o seksie, niedwuznacznie sugerując, że z chęcią widziałby mnie w roli kochanki, bo mu się podobam. Dodam, że często rozmawiamy o sobie o wszystkim na stopie kumpelskiej, rozumiemy się w wielu kwestiach, do tego się po prostu lubimy. Chodzi mu cały czas o to, żebym się z nim przespała, jednkaże w ostatnich rozmowach stwierdził, że wystarczy by mu mały lodzik od czasu do czasu z odsłoniętym biustem. Ja się opieram jak mogę, ale nie ukrywam, że kolega mnie mocno pociąga. Sama już nie wiem co robić...

Gość TYMczasowy_NiCkt
Wilgotna- pisz gdzie i ........ogólnie, lub jakiś końtakt z Tobą. Jestem zainteresowany. Lubię dzieci- ale tak normalnie, a nie brzydko :-)

Gość niesprawiedliwosc buuu
a ja nie pracuje , swiat jest niesprawiedliwy , nie dosc ze macie robote to jeszcze sie w niej bzykacie hehe a ja siedzie z dzieckiem w domu

Gość TYMczasowy_NiCkt
Adrenalinka w pracy, seksik, lodzik. To musi być fajne.

Gość wilgotna...
...południe Polski ? dawaj namiar to odwiedzę Cię w pracy :D

Gość damianek234
mam do was pytanie Czy jeżeli nie macie ochoty na stosunek a wasz partner ma ochotę i prosi was o masturbację to mu robicie ręką czy mówicie mu żeby sobie zwalił sam

Gość ręką
...sam nie robi