Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poświąteczna

SEX w pracy

Polecane posty

Musi pewnie tak, jak i całe powietrze :D jak chcesz to się odezwij mail'em i wyślij swojego tlena, może jakoś znajdę Cię :D

Gość Ince
Seks w pracy czy w domu?Ważne aby było przyjemnie.I wilgotno.

Gość Wiosenny napaleniec:P
Drogie panie. Mam 26 lat, wspaniałą dziewczynę. A od kiedy zaczęła się wiosna, jestem tak napalony, że nie do opisania. Wciąż myślę o seksie. Czuję, że mnie rozpiera. Jaja mam pełne, normalnie jak fabryka śmietany... Momentami czuje się jak byk rozpłodowy:P Najchętniej uprawiałbym seks 5 razy dziennie. To powoduje nieraz kłopotliwe sytuacje, np. w pracy czuję jak mi penis staje i pulsuje. Mam twardego, jak ze stali. I jeszcze mam niesamowicie wielką ochotę na seks na kocyku, na łonie przyrody. Mam przed oczami rozłozone uda i okoloną mgiełką rudych włosków muszelkę mojej dziewczyny, jej piękne, delikatne, małe dziewczęce piersi i uroczo zadarte suteczki, które podskakują na tle budzącej się zieleni. No i ten zapach rozpalonego ciała wymieszany z wonią świeżej, zielonej trawy... mmm. Czy to normalne? Może to przez wiosnę?

Gość DRANGETHINI39
Na zdrowie Wiosenny Napaleniec, na zdrowie!!! Oczywiście bzykałem się, że swoją była w pracy!!! W jej biurze na biurku, fotelu, podłodze, kuchence przy kawce!!! Oj to były czasy, lodzik w jej aucie na służbowym parkingu, jak podjedźałem po nią swoim autem wychodziła z biura bez majtek i idą mowiła, że idzie bez nich, a ja czekałem przygryzając usta by zatopić swe paluchy w jej muszelce zalanej jej sokami!!! Były też jej wizyty w mojej pracy!!! Bzyknąłem ją w szatni przy ścianie, biurku przy dzwoniących telefonach, robiła mi lodzika, gdy gaalem przez telefon!!! Oj, jaki wtedy byłem twórczy, chyba się starzeję!!!

Gość Mamna20 cm
wilgotna muszelko cześć

Gość gość
Wilgotna Muszelka była tu 8 lat temu, durniu :D