Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotrek25

zdrada

Polecane posty

Gość piotrek25

podejzewam ze zona mnie zdradza zachowuje sie jakos dziwnie niechce sie zemnom kochac jak jusz to robi to na siłe nonstop robi ocos afere coprawda zona pracuje a ja jestem na urlopie wychowawczym ciongle wygaduje mi ze to ja powinienem utrzymywac rodzine a nie ona.non stop grozi mi ze sobie pujdzie i ze zostane sam.co mam robic?J

Gość piotrek25
dzięki za komentarz pomyśle o tym

Gość kajugaju
A JAK TO SIE STALO ZE TO TY NIE ONA WYLADOWALES NA URLOPIE WYCHOWAWCZYM??

Gość ech lenie
Pokazac jej ze masz jaja i jestes facetem godnym jej uwagi. To kobieta powinna byc na urlopie a ty powinienes zarabiac na utrzymanie.Nie dziwie się jej,ze szuka prawdziwego mezczyzny. Wroc do pracy a ona niech dokonczy przyslugujacy wam urlop wychowawczy.I zadbaj troche o nią. A najlepiej to po prostu szczerze pogadaj

Taki mały odsetek analfabetów w Polsce i wszyscy akurat muszą się wywnętrzać na kafeterii? A co do "lądowania na urlopie macierzyńskim" - czy musiało sie coś nadzwyczajnego stać? Tak samo ojcec, jak matka ma obowiązek i prawo zajmować się swoim dzieckiem i wziąć urlop wychowawczy.

Gość kajugaju
A CZY KTOS KOMENTUJE TO ZE TO AKURAT FACET JEST NA TACIERZYNSKIM?? PYTAM JAK DO TEGO DOSZLO...CZY ZONA ZARABIAAL WIECEJ, CZY NIE WYRAZALA CHECI POZOSTANIA PRZY DZIECKU, CZY AUTOROWI BYLO TAK WYGODNIEJ??

Gość piotrek25
z tego względu poszedłem na wychowawcze ze miałem ciągłość pracy pół roku a żona nie a 4-stówy dodatkowej kasy w miesiącu to niemało.W trakcie urlopu wychowawczego pracowałem na czarno po budowach zarabiałem duże pieniądze ale przyszła zima i niestety drugi miesiąc siedzę w domu bez pracy i to żonie nie odpowiada.czy to normalne?

Gość piotrek25
nie zarabia sama na życie w sumie to żyjemy z pieniędzy które ja odłożyłem wcześniej no i zawsze rodzice coś pomogą czasem wpadnie mi jakaś fucha, a jej wypłata wystarcza na ratę w banku.A jednak żona uważa że to ona nas utrzymuje,choć to nieprawda.chce mnie obarczyć winą za wszystkie niepowodzenia.

Biedny Piotr , wszyscy pomineli jego główny problem ;)

Gość piotrek25
ale o jakim problemie mówisz?

Gość taka jedna 24 letnia
moze ma depresje albo coś z chormonami

Gość piotrek25
może coś doradzisz?bo ja już nie wiem co mam robić

Gość piotrek25
Może coś konkretnego?

Gość i bardzo dobrze
dobrze robi,bo przygłupa,który po polsku pisać nie potrafi,każda normalna by zdradziła

Pitr to masz cierpliwość ,ja zostałm zdradzona przez męża jak byłam w domu i z dziecmi jak cie zostawi niw wydaje mi sie a co zrobi z dzieckiem pomyśl??

Gość piotrek25
nie wiem a co radzisz?

Piotr dam ci maila ty pusć mi pustego i ja odpisze beata4100@buziaczek.pl

Gość zazwyczaj kobiecie radzą wtedy
zrobienie sobie drugiego dzidziusia albo kupienie "wystrzałowej bielizny" z dzidziusiem będzie problem chyba że kupisz lalkę ale gdybyś kupił ładny gorsecik w swoim rozmiarze i szpilki to pewnie żona by zauważyła ładnie wyglądałbyś też w rajstopkach samonośnych, to powinno uratować Wasze małżeństwo