Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mullermixchockostars

Co mi dolega? Czy to cos groznego?

Polecane posty

Mam 16 lat, Od zawsze bylam chuda 175/53 kg i blada.. Niedawno sie przeziebilam i siedze w domu, a raczej leze w łozku :p Wczoraj okolo poludnia zadzwonil do ktos do drzwi, oczywiscie szybko zerwalam sie z lozka zeby sie ubrac bo bylam w pizamie, ale nie doszlam na dol bo zrobilo mi sie slabo, tak jakos dziwnie goraco, mialam mroczki przed oczami i jakies dziwne uczucie lekkosci jakbym z ciala wychodzila czy cos takiego xP w sumie nawet fajne uczucie ale przestraszylam sie troche ... Kurcze nie wiem co to bylo, normalnie musialam walczyc zeby nie zemdlec.. Potem bylo wszytsko ok ale wieczorem znowu (zawsze jak wstaje z lozka) to sie stalo.. Wiem ze powinnam o tym powiedziec rozicom ale moze to minie ;] Jesli wiecie co oznaczeja takie objawy to prosze napiszcie :)

Gość Czarna Wołgaa
jestes w cionży

Może po prostu jesteś niedożywiona? Z tego co piszesz to jesteś za chuda. Organizm nie ma siły się bronić, masz złe krążenie a wszystko to w połączeniu z przeziębieniem daje mieszankę wybuchową, a w Twoim przypadku "mdlejącą" Dbaj o siebie! Kup w aptece jakieś witaminowe suplementy, coś krwiotwórczego, żeby krew mogla spokojnie oddychać. Nie lekceważ tego! :)

Hahha w to raczej watpie ;]

Gość jesteś osłabiona i na
dokładkę masz inne krążenie leżąc. Kiedy zmieniasz gwałtownie pozycję z poziomej na pionową krew odpływa z głowy i robi ci się słabo. W takich chwilach należy szybko pochylić głowę w dół. I starać się nie wstawać tak gwałtownie :)

Gość Czarna Wołgaa
nie mów ze jeszcze jestes dziwicą???

tak jestem i wyobraz sobie za sie jeszcze nie calowalam haha ;D dzieki za odp ;]postaram sie wiecej jesc bo faktycznie ostatnio malo jadlam a na dodatek same slodycze i niezdrowe rzeczy

Gość galaretta
Nie ma się czym martwić, jesteś przeziębiona, to i osłabiona, a ze się nagle zerwałas z łóżka, to ci sie krążenie zawahało.

a czy szesnastoletnia dziewica to cos dziwnego? to nawet nie zalezy od chudosci, poprostu po wstaniu z lozka tak sie czesto robi, a ja np tak mam jak z rana zapale zanim cos zjem:P no a waga tez moze robic swoje Zreszta wejdz sobie w link nizej i oblicz swoje bmi, masz niedowagę

"idz do lekarza idiotko nikt tu na kafe nie jest po studiach medycznych i nie potrafi teleportować sie żeby cie obejrzeć. jak masz wątpliwości idź do LEKARZA " A skąd taka pewność:P.A co do objawów-to najprawdfopodobniej wymienione niedożywienie(czytaj niedobory) albo bardziej prawdopodobne przewlekłe zatrucie:P.