Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zochaaa_

FACET DOMATOR ! Pomocy.

Polecane posty

Gość Joannasia
Dzięki za ten post. Zastanawiałam się jak bardzo ten problem "różnica charakterów" jest powszechny. Mój partner to również klasyczny domator, ale w przeciwieństwie do Twojego mężczyzny mówi, żebym jeździła gdzieś sama. Kocham go, ale czasami ta różnica w sposobach spędzania wolnego czasu jest męcząca. Najgorzej jest z wakacjami i ich planowaniem. Czy powinnam w ogóle go "zmuszać" do wyjazdy razem? Pozytyw jest taki, że zawsze powtarzam, że w naszym wspólnym życiu to on będzie "kurą domową" :)

Gość gość
Moj tez jest domator nigdzie sie nie szlaja tylko ciagle zajmuje sie naszym dzieckiem

Gość gość
Domator to najbardziej kochajacy i wierny typ faceta. Krancowe przeciwienstwo łysych buraków i bad boyów z kisielem zamiast mózgu.

Gość Joannasia
Hej. Dwa lata minęły od mojego wpisu i co wam mogę powiedzieć? Miesiąc temu urodziła się nasza córeczka i mój mąż świetnie się nią zajmuje i jest bardzo kochany. Owszem pewnie byłoby ciężko namówić go szybko na rodzinny wyjazd, się patrząc jak opiekuje się małą i jak opiekował się mną po cesarce stwierdzam, że to nie jest najważniejsze i że taki facet to skarb. Życzę wam jak najwięcej takich mężczyzn! Ps. Nawet klastyczny domator z miłości do was czasem wyjdzie z domu na randkę w mieście itp.a przynajmniej nie macie z nim problemu, że będzie imprezował kiedy wy będziecie zmieniać kolejną pieluchę przy dziecku.