Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bialasek

po jakim czasie poprawa kolorytu skory

Polecane posty

Gość bialasek

hej, po jakim czasie mozna zauwazyc poprawe kolorytu skory pijac codziennie sok z marchwi?

Gość Simona1811
A nie lepiej kupić sobie beta-solar od olimpu? Według mnie wart swojej ceny. Oprócz karotenu ma sporo witamin, bioflawonoidy, tyrozynę, zieloną herbatę itp, itd, etc... Jest tego sporo, wystarczy zajrzeć http://www.hellhound.pl/beta-solar-30kap-p-3434.html W tej cenie to rewelka. po 2 tygodniach będziesz brązowa jak w środku wakacji

Gość tabletki nei zastąpią soku
kiedyś próbowałam tabletek i efektu nie było, pijąc codziennie sok z marchwi efekt już masz po 20 dniach, wystarczy około szklanki dziennie, taniej wychodzi kupować litrowe soki w kartonach i po otwarciu przechowywać sok w lodówce sprawdzone wielokrotnie

Gość bialasek
ja tez uwazam, ze tabsy nie zastapia sokow. tylko nie chce zebym byla pomaranczowa. lekarka radzila soki marchwiowe jednodniowe. mowila, ze w kubusiach jest chemia;/

Gość edziagiedzia
Jak tabletki mogą nie zastąpić soku, jeśli w kilku gramach macie stężenie beta karotenu dokładnie dobrane i równe składnikom soku? :O Omo. Wiecznie blada byłam. Obrzydliwie wręcz. W ub roku brałam beta karoten 1.5 miesiąca. Nie dość, że po tym czasie byłam pięknie brązowa, to i skóra wreszcie 'nauczyła się' opalać.

Gość bialasek
ale soki sa zdrowsze.