Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1157

Wielka Kumulacja RMF FM

Polecane posty

Gość 1157

Witam :p Gracie , wygraliście , dzwonili do was kiedyś ?? :]

Gość gagaagamaggggggggg
mnie tez to interesuje,piszcie!

Gość 1157
no tylko niby tyle osób na kafe siedzi a nikt nie pisze .. czyżby nikt nie grał ? hm

Gość llpp
To jedna wielka sciema!!! Robia z ludzi kretynow, odkryli, ze im wieksza kumulacja, tym wiecej ludzie sla smsow, wiec teraz ciagle sa olbrzymie kwoty i niby ludzie ciagle mowia "halo", oszustwo totalne:O

Gość ja gram jak głupia
I tez cos mi podpada tak mysle czy nie bede grac dopiero jak sie zacznie od nowa od 10 tys bo teraz to nie ma szans chyba zeby zadzwonili

przecież to nie chodzi o wygraną dla słuchaczy tylko nabijanie kabzy komu innemu.

Gość A kto słucha
tej gównianej stacji ?? Lepszych nie możecie znaleźć :D ?

Gość gegeegegeg
ja wygralam w rmf maxx 20 tyś jakies 1.5 roku temu;)

Gość ja gram jak głupia
Akurat nie słuchalam rmf a widzialam jak dostalam sms ze teraz jest 20 tys wiec jednak ktos wygral te 160 tys ciekawe kto :) a teraz moze bedzie latwiej wygrac bo juz tak wiara nie poleci z tymi smsami ak nei ma takiej kwoty sama juz nie wiem...

Gość Dzwonią na północ
W zeszłym roku była babka z Gdańska, też była to jakaś duża kwota.

Gość toooojhj
mojej koleżanki tata 3 lata temu wygrał samochód w RMF FM !!!!!!!!!!!

Gość wielka sciema i tyle
Już nie umiem sluchac tej wielkiej sciemy o tej przepieknej niby kumulacji! Co pare minut w kolko na antenie naciagaja ludzi na to sciemniaczowe zjawisko - i tylko odpowiednio wyuczone zabiegi z wlasciwa intonacja barwy glosu - "wysylaj juz teraz, olbrzymie wielkie pieniadze czekaja, tak wlasnie - juz teraz moga byc twoje, wysylaj od razu, uwazaj, zebys nie przegapil" - bleee, sluchac sie juz tego nie da! Ja gralem praktycznie codzienne od marca - kumulacja: wiosenna, letnia, teraz jesienna i ani razu jeszcze nie zadzwonili! Do tego te przykre, pazerne smsy w stylu: jesli teraz wyslesz kolejnego smsa (oczywiscie kazdy 2.44 zł) to kazdy smsy to premia w liczbie ilustam szans. Pare razy sprawdzilem, jak te smsy-premia wplywaja na moje szanse - powysylalem tyle, ze mialem nawet kilka tysiecy szans na wygraną i co - i nic (poza moimi straconymi pieniedzmi i powiekszonym, olbrzymim zarobkiem RMF-u). Oni tez z reszta chyba testuja, kto jest w stanie odebrac telefon, a kto nie odbiera, bo juz na forach ludzie pisali, ze dzwonil do nich ktos z numeru zastrzezonego a jak odebrali to nic - albo cisza, albo rozlaczenie. I u mnie tez tak dokladnie bylo - specjalnie kupilem sobie numer na karte pre-paid tak, ze nikt tego numeru nie zna i nikt na niego nie dzwoni - i nagle patrze: numer zastrzezony - u mnie byla ta sama akcja - odbieram z haslem a tu cisza i po chwili - rozlaczenie. Ta kumulacja to jest jedna wielka sciema i tylko porzadnie nabija kase i poprawia wyniki finansowe jednej osobie -jej organizatorowi;P

Gość robb27
27.10 2010 - 1000 zł niestety

Gość AH18
Jak to się mówi: naiwnych nie sieją. Dziwne, bo jak oferują mniejsze wygrane to dzwonią nawet DWA razy w ciągu dnia a jak jest TAKA kasa zazwyczaj tylko raz. Od 8ej rozpoczyna się nagonka na łosi i trwa aż do 16ej, czyli ile to godzin? Ile to wysłanych smsów i nabijanie kabzy operatorom a przede wszystkim propagandowej stacji? Pewno czasem ktoś i wygra niby kumulację, ale to taka sam ściema jak z WOŚP łOwsiak. Żerowanie na biedocie, tu poprzez mamienie dużą kasą tam prze branie na litość/współczucie, bo to "na małe dzieci". Ech, ciemnogród i tyle.

Gość Fixpoli
Przyznaje się że od czasu do czasu jak jest duża kwota wysyłam sms-y.Płace tz.podatek od złudzeń.Jedno mnie zastanawia.Jak przeglądam liste zwycięzców tych najwyższych wygranych to tam są osoby z małych mieścin.Przecież to jest statystycznie prawie że nie realne....

Gość tesciur
Przecież to oszustwo - nawet dzidzi to widzi...

Gość tesciur
---------

Gość mmamm
a z jakiego numeru dzwonią ??

Gość mysza a a a
Ja gram juz jakies 1,5 roku i nic tez mysle ze to jedne wielkie oszustwo. Kolega nabil raz sobie prawie milion szans i du pa. nie warto tracic kasy. nikt Ci nic za darmo nie da. Pozdrawiam wszystkich.

Gość talalala
Ja kiedys wygrałam w Rmf ale nie w wielkiej kumulacji tylko w konkursie mailowym. Bądź co bądź 3 tysiace dostałam:)

Gość MRMateo115
To jest gówno.Już za samo ściągniecie dzwonka płacisz 6 zł.Ciekawe,czy te pieniądze,które "wygrywasz" dostajesz je?

Gość rania11
a ja sie dzisiaj dowiedziałm że jeli nie masz opłaconego abonamentu na radio to dostajesz tylko "gwarantowany " 1000 zł. wiadomo Wam coś na ten temat. A tak na marginesie to też gram jakiś czas ( nie codziennie, a le w sumie od początku tej gry) też jeszcze do mnie nie zadzwonili

Gość ania1007
czy ktoś słuchał dzisiejszej audycji?? Jak wyglądała ostatnia rozmowa?? Dodzwonili się za pierwszym razem?

Gość mogłabyś naprawdę niezle
debile. sądzicie że to dziwne bo wysłaliście smsy za tysiąc i nie zadzwonili i nie wygraliście 100 tysięcy :D przecież to oczywiste że suma z smsów musi byc kilka razy większa niż pula nagród.

Gość kumulacja?
Dokladnie - to jedna wielka sciema - u mnie bylo tak samo - powinien sie tym w koncu zająć UOKiK lub UKE lub inny organ, który ma w portfelu odpowiednie konsekwencje. U mnie dokładnie było tak jak u Was - specjalnie kupiłem numer pre-paid, którego nikt nie zna i wysyłałem masę smsmów. Nikt nigdy wcześniej na ten numer nie dzwonił. Kiedyś po wysłaniu smsów, około godz. 13-14 zadzwonił telefon z numeru zastrzeżonego, odebrałem go, powiedziałem hasło - chwila ciszy i rozłączenie. Oni chytrze i przebiegle sondują, kto jest w stanie odebrać ten telefon a kto nie - jeśli odbierzesz - masz pewność, że już nie zadzwonią. Przecież manko musi się zgadzać - obsługa IT tego konkursu, system smsowy no i inne dodatkowe koszty a przecież trzeba jeszcze na tym zarobić. Tylko czemu nikt się nie zainteresuje i nie zajmie tym robieniem ludzi w balona!

Gość Seka
To nie jest ściema, wczoraj do mnie dzwonili, wysłałam 2 sms-y w wielkiej kumulacji: 240.000 zł, niestety jak wielu graczy, którym sama się wcześniej dziwiłam, odebrałam telefon słowami słucham, zamiast hasłem, zupełnie nie wierząc w swoje szczęście, nie pomyślałam, że może to być rmf, i zamiast 240.000 dostałam 1.000, załamka, jeszcze nie mogę się otrząsnąć i pukać w głowę, tak więc oznajmiam wszystkim niedowiarkom że jest to możliwe, ale rzeczywiście trzeba mieć dużo szczęścia i jeszcze go nie zmarnować jak ja, no cóż trudno

Gość EKOnomista
Nie lamentować i nie wysyłać - SCIEMA

Gość leszek2001
W tym swiecie kazdy kazdego nciaga -popatrzcie na sady ci dopiero lupia ludzi -aby otrzymac zachowek zaplacilem juz 5 tys i sprawa dalej sie toczy

Gość leszek2001
W tym swiecie kazdy kazdego nciaga -popatrzcie na sady ci dopiero lupia ludzi -aby otrzymac zachowek zaplacilem juz 5 tys i sprawa dalej sie toczy