Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggggggggggggggggggggaaaaaaaaa

problem z teściową o

Polecane posty

Gość gggggggggggggggggggggaaaaaaaaa

Moja teściowa ciągle mnie krytykuje że karmię tylko piersią i nie dopajam dziecka herbatkami ani wodą z glukozą :o a jak zapytała do kiedy chcę karmić piersią to strasznie się oburzyła jak powiedziałam że chciałabym do roku... Ponadto ciągle mówi do mojego dziecka: "niedobra mama" za chłodno Cię ubrała, "niedobra mama" nie daje Ci pić z butelki, "niedobra mama" nie chce dawać zupek itd. itp. Ja już nie mogę...

Gość powiedz jej że jak
jeszcze raz powie do dziecka ze jesteś nie dobra to kontakt z dziecka z "idealną babcia" nagle się urwie. I jeszcze jej dodaj, ze miała swoje dzieci i mogla się wykazać wtedy a teraz jest twój czas i ty wychowujesz swoje. U mnie było tak samo. Moja babka ciągle mówiła do dziecka "matka cię bije trzeba jej wtłuc. Zrób jej aty aty". Znosiłam to jakiś czas ale jak zobaczyłam do czego to prowadzi to powiedziałam ze jeszcze raz usłyszę i prawnusiu będzie na pocztówkach tylko. Nie poskutkowało wiec nie jeździmy tam. Po problemie.

o matko jak mnie wkurzaja takie osoby jak ty. jestes sierota ze dajesz tak sobie na glowe wchodzic. i potem sie wylewa zale na kafe, ale co kto nie poradzi to i tak dalej bedziesz pytac co masz zrobic. jak to co, odparowac cieta riposte w kierunku pyska tesciowej i koniec. po prostu sobie nie pozwalac, nie rozumiem jak mozna tolerowac cos takiego.

Gość krakers23
weź jej powiedz, żeby takie teksty zachowała dla siebie, bo ty sobie nie życzysz, żeby tak mówiła, ja też tak miałam, teściowa wkurzała mnie na maksa, nie chciałam, jej nagadać, bo mieszkam u nich, ale w końcu nie wytrzymałam i wyjechałam na nią z pyskiem, obraziła sie, ale mam to gdzieś i juz tak do dziecka nie mówi. nie możesz dać sobie wejśc na głowę, bo będzie coraz gorzej. wiem sama po sobie

Gość krakers23
acha, a jak karmisz tylko piersia, to powiedz jej, że twój pokarm na początku jest żadszy i dziecka nie trzeba dopajać, jeśli jest karmione tylko piersia, a jakby była taka inteligentna to by o tym wiedziala, masakra:)

Gość odkopuję
jestem ciekawa komentarzy

Gość oj szalala szlala osjsjjj
daj jej gazete w ktorej pisza o karmirniu piersia -moze sie doksztalci

Gość benny hillll
a w jakim jest wieku dziecko?? bo jesli kolo 6 mies to jednak trzeba zaczac z zupkami.inaczej spadnie zelazo i bedzie anemia.