Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa112

Co o niej myslicie?

Polecane posty

Gość ciekawa112

Tak sie sklada ze ogladalam Zmierzch. Spokojnie nie jestem fanka Belli I Edwarda. Przyznam, ze zwrocila moja uwage bohaterka drugoplanowa Rosalie. (tutaj jej zdjecie dla tych ktorzy nie kojarza owej postaci lub nie widzieli filmu) http://images2.fanpop.com/images/photos/4700000/ROSALIE-HALE-rosalie-cullen-4784042-600-718.jpg Ale do czego zmierzam. Chodzi o to ze bardzo mi sie spodobala jej uroda, jej dlugie blond wlosy, styl ubierania bardzo elegancki i.. bladosc. A wy co o niej myslicie? Potrzebuje waszych opini poniewaz wiekszosci osob podobaja sie opalone dziewczyny o sniadej karnacji ale rosalie jest wedlug mnie przesliczna. Jakie ejst wasze zdanie?

Gość Macho25
jak dla mnie odpada, bo nie jestem w stanie wyobrazic sobie pewnych pozycji z tą panią.

Depeche , Mialas urodziny? :) jelsi tak to spoznione wszystkiego naj :) A co do niej to sliczna!

Gość ciekawa112
Macho25 A dlaczego? Co Ci przeszkadza?

Gość dzony lolker
Przy bladosci wiele niedoskonalosci jest bardziej widocznych wiec mzoe dlatego, jakies krostki zaczerwieninia, zylki,naczynka, ale ejsli chodiz o te postac to wyglada swietnie, pasuje jej do stylu, jets piekna wedlug mnie