Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samsung 2010

Problem z wiekiem

Polecane posty

Mam taki problem spodkałem w autobusie pewna dziewczyne, zaczeliśmy gadac no itak jakos wyszło ze sie umowiliśmy, i tak zaczeliśmy sie spotykać. Ja mam 21 lat a ona mi powiedziała ze 17 lat i za 4 misiące konczy osiemnastkę, nawet uwierzyłem, bo wygląda nawet na 19 tak moi znajomi powiedzieli ze na tyle wygląda. Problem zaczoł sie kiedy zaprosiła mnie do domu po chyba miesiącu. Okazało sie ze chodzi do 3 gimnazjum. I niewiem co teraz robić heh. Jest sympatyczną dziewczyną i bardzo mi na niej zależy. Powiedzcie mi czy wypada sie spotykac tak młoda dziewczyną. Ale prosze o normalne komentarze.

kolego a jaka chcesz rade ? optymistyczną czy raczej dołującą ? :D

czyli co ? 15 stka tak? wiesz...troche młoda...Ty z zresztą tez za stary nie jesteś..ale zastanów się lepiej czego od niej będziesz oczekiwał..? rozmów o nowościach w Bravo? no własnie....:(

aha dla mnie sex nie jest najważniejszy w związku" Prima Aprilis to dopiero za jakiś czas ;) Wersja optymistyczna --- olej jej wiek i zacznij z nią być Wersja dołująca --- ona ci lata koło chuja skoro dopytujesz sie tutaj czy warto z nią chodzić :P

*old enough* girl" myslę za autor zadajac takie pytanie nie odbiega znacznie intelektem od 10 latka :P

absoolutnie nie chce jej obrazac ta dygresja o Bravo:) chodzi o to, ze jednak róźnica jest spora..wiesz..im człowiek starszy tym bardzej się one zacierają-róźnice... a w tak młodym wieku..to nie wiem czy będziecie wspónie dzielić pasje...zaintersowania..cokolwiek...

regres- nbiorąc pod uwage społeczeństwo, które często neguje ludzkie zachowania..to moze dobrze, ze pyta? nie wiem...nie miałam takiego problemu nigdy... ale na to pytanie to chyba sam musi sobie autor odpowiedzieć... 2 lat- to w końcu nie tak mało... mój M jest starszy ode mnie o 9 lat, ale róznicy nie widac... nie to, zebym staro wyglądała:P:P:P:P

wsumie fajna dziewczyna , ale za młoda dla mnei" za młoda na co ? :P

ale na to pytanie to chyba sam musi sobie autor odpowiedzieć" eureka :D

regres!!!! no nie koniecznie "eureka"!!! w końcu pyta...i jakby nas posłuchał, to mzoę zasugerował by się nasza wypowiedzią...czy wtedy decyzja byłaby do konca Jego? nie. tylko jej zastosowanie w zyciu..:):)

Jak pytałem sie kolegow to dają jej 19 ja tez jej tyle dawałem, czasami zachowuje sie jak dziecko a czasami nie. Zaprosiłem ja na kolacjie i zachowala sie bardzo dobrze. Juz niewiem co mysleć powiem tak zalezy mi na niej.

.i jakby nas posłuchał, " jestem pewien że autor już dawno ma gotową odpowiedz na nurtujacy go problem .Tutaj szuka tylko potwierdzenia podjętych już decyzji

powiem tak zalezy mi na niej" więc nie wiem co ty tu jeszcze robisz ? Juz dawno powinienes w byc w drodze do tej panny ...

ok. przeanalizuj wszystkie za i przeciw. To, ze wyglada na starszą-nic nie zmienia...!! kompletnie nic. Moze jest dojrzalsza od rówieśniczek...ale o ile? o dwa lata? w tak młodym wieku 6 lat to duża różnica..ale jezeli macie wspólne tematy, nie nudzicie się w swoim towarzystwie..i żadne z WAs nie robi nic wbrew sobie-to czemu nie? powaznie-zrób sobie taką tabelkę: za i przeciw.

jak Ci na niej zalezy... to chyba wszystko jasne... najwyżej się Wam nie ułozy... oczywiście szczęscia zycze:) regres- chyba masz racje, autor decyzje podjął już wcześniej..;)

A co wy zrobilibyscie na moim miejscu jak bardzo by wam na niej zalezało" ty chyba nie czytasz tego co piszemy ?

Gość ty durniu konia sobie bedziesz
sobie walic sam wogole jestes pojebany

Gość Sucuba
zastanów się nad tym kas skończy się związek który zaczął się od kłamstwa