Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcdefghijklłmnoprstuwxyz

Do tych, co zdradzają.....

Polecane posty

Gość abcdefghijklłmnoprstuwxyz

Czemu to zrobiłaś/łeś? Jaka była przyczyna? Jaki był skutek?

Do tych, co zdradzają.....Jesteście be... He myslalem ze to jakis apel albo zjeba a tu lipa. Zmieniam temat jesli mozna: Piszcie co byście zrobili przyłapanemu w trakcie partnerowi-partnerce... Jak byście sie zachowali w takiej chwili. Jaka reakcje po prostu przewidujecie i co byście czuli. Moze tacy sie zastanowią troche.

Gość zdradzacz
po 1 bo się wkurwiłem po 2 bo nie było szacunku po 3 jest zajefajnie

krab Szczerze, to trudne pytanie... Ja nie wiem, jakbym zareagowała, ale sądząc po moim temperamencie, to pierwsze co bym zrobiła, to lałabym mojego męża czym i gdzie popadnie, ją tez pewnie chciałabym uszkodzic, ale mysle, że nie byłabym w stanie zdrady wybaczyć, na tę chwilę... Nie zdradza się, jak sie kocha, gdyby mój mąz mnie zdradził, to oznaczałoby, że mnie już nie kocha, więc nie chciałabym, żeby marnował życie z kobietą, której nie kocha.. :O zdradzacz :O straszne to, co piszesz.... :O

Gość tym razem pomarancza
zrobiłam to raz z miłoscią mojego życia,kocham go juz naście lat...ciagle gdzies plątały się nam losy az wreszcie sie odwazyłam i było cudownie,zycie poukładało nam się inaczej ale wiem jedno,że z nikim innym bym tego nie zrobiła

Gość zdradzacz
Środa straszne ale prawdziwe i zrobię to kolejny raz ,jeśli spotka mnie coś podobnego i żadnych wyzrutów nie mam :classic_cool:

Środa-ja mam dwojaka naturę. Gdybym mial zly humor mógłbym zrobic duuuuża krzywde. Calkiem mozliwe ale raczej bym splunał i wyszedł. Coz tłumaczenie jakiekolwiek by mnie nie przekonało bo nawet jakbym dał szansę to by mnie to gryzło i zwiazek i tak by sie rozpier... Sam jestem wierny i tego tez wymagam. Mozna ze mną naprawde wszystko, nie wszystkiego sie domyśle, ideałem nie jestem ale zawsze biorę pod uwage co mowi partnerka wiec wystarczy nam unikać okazji a powinno byc dobrze. Zycie pokaze. Kto ryzykuje moze stracić dlatego ja wolę nie ryzykować...

zdradzałam swojego byłego faceta czemu ? hm bo był egoistą, bo było nudno coś sie wypaliło nie było zrozumienia inne spojrzenie a świat inne potrzeby jaki był skutek hm wyszalałm sie i poznałam męża :) teraz wierna i szczęsliwa

Myszka troche rozumie takie zdrady ale wg mnie powinno sie odejść jesli jest na tyle beznadziejnie ze nie ma sensu tego ratować. Tak juz mam ;) odejde nim zdradzę. No chyba ze byłby to spontan to wiadomo nie zawsze sie da byc w porzadku ale uważam ze powinno sie unikać okazji i ratować zwiazek w tym czasie albo powiedziec sobie koniec. Po co zdradzać. Moze sa i plusy- świerzośc dreszczyk emocji ale ewentualny bol drugiej osoby nie jest tego wart..Jesli marzymy o lepszym partnerze to fer byłoby odejść i szukac a nie oszukiwać kogos kogo moze to załamać czasami.

Gość ja powiem tak........
czasami tak po prostu się dzieje ....kwestia chwili zauroczenia itd....ale nie ma zdrady bez przyczyny rzadko kiedy zdradzamy dla sportu

Gość aniolccek
Czemu to zrobilam ??? bo mialam na to ochotę byla to chwila moment uniesienie ... on jest przyjacielem mojego faceta ...łączy nas chemia nie do opisania nigdy nikt tak na mie nie dzialał ~!!! SKTEK ? taki ze sypiamy nadal ze soba heh i nikt sie o tym nie dowie !! jest cuownie a ja jestem szczęsliwa kocham swojego faceta i lubie kochanka !

Gość mezczyzna rozwiedziony
Czemu to zrobiłaś/łeś? Bo zona po slubie stwierdzila ze nie musi byc czua i mila,sexowna i kochajaca... Po dziecku bylo jeszcze gorzej pomimo ze specjalnie pracowlaem na pol etatu zeby ja odciazyc i zajmowalm sie dzieckiem codzinnie pol dnia i w nocy, sexu zero przez 7 lat, jedyne co ja interesowalo to ciuszki szmatki plotki z koleznakami ewentualnie dziecko by wymowic sie od sexu, klapki na oczach i jeje myslenie ze zaobraczkowanie gwarantuje jej ze nie odejde.Ja potrzebowalmem milosci czulosci sexu i kobiety ktora bedzie potrafila dzielic czas rowno i byc popprostu normalną i staras csie podsycac milosc a nie tylko wymagac. Jaka była przyczyna? Zdradzilem bo mialem dosc czulem sie samotny, zakochalmem sie , poznalem duzo mlodsza ale jakze intelignetniejsza od zony dziewczyne.Zdradzilem raz ,nie powiedzialem jej ze jestem zonaty. Zrobilem to pozniej, powiedizla zer ona sie w to nie pcha chyba ze bede wolny. Jaki był skutek? Powiedizlem zonie to co napisalem tutaj ze byla taka a nie inna ze mam dosc i zazadalem rozwaodu i ukladam sobie zycie na nowo. I bardzo sie z tego ciesze. Co do dziecka opieka zostla przyznana calkowita mnie.Jestem dzis z ta kobieta planujemy slub, niedlugo na swiat przyjdzie nasze 1 dziecko. Jestem szczesliwy

No to nie nadużywaj slowa przyjaźń bo prawdziwy przyjaciel nie ruszy baby przyjaciela. I zycze by ci twoj odpłacił tym samym skoro dla Ciebie to takie lekkie.

(...)łączy nas chemia nie do opisania nigdy nikt tak na mie nie dzialał ~!!! SKTEK ? taki ze sypiamy nadal ze soba heh i nikt sie o tym nie dowie !! jest cuownie a ja jestem szczęsliwa kocham swojego faceta i lubie kochanka !' czesto waznym czynnikiem jest tez brak dojrzalosci.

Gość hedi2cu4n39 c
dlatego jestem ze swoja kobieta ktorej NIGDY zeby nie wiem co nie zdradze :) i szczyce sie to ze sie nie zrownam z takim scierwem jak wy ;) naleze do liberalnych ale nie az tak, brzydze sie wami

Gość moja znajoma zostala zdradzona
a historia taka: wrocila do domu , i zostala w ich sypialni swojego lubego z jej najlepsza przyjaciolka :O dodam fakt ze byla w 7 miesiacu ciazy :O:O szuja 😠 a przyjaciolka zmija wypieprzyla go i ja z zycia , a teraz sadzi sie z nim o zalegle alimenty nie placil przez 2 lata :O:O nie wiem co bym zrobila na jej miejscu ,pewnie bym zabila zywcem

Gość i jesteś pewny
że ona ciebie nie zdradzi...

Gość i jesteś pewny
nie można być niczego pewnym..zwłaszcza w tej kwestii:)

Gość knmsgld
kogos prawada moja zabolala i usunal moj wpis ? dalej podtrzymuje ze to nic innego jak kurrestwo :)

krab 🖐️ Mamy bardzo podobne poglądy. zdradzacz, co takiego musiało sie stac, że posunąłeś sie do tego??? a gdyby to ciebie zdradziła osoba, którą bys kochał, z tych samych powodów..., to co, wybaczyłbyś? myszka """zdradzałam swojego byłego faceta czemu ? hm bo był egoistą, bo było nudno coś sie wypaliło """ nie lepiej było sie rozstać, a potem robic to, co się chce? To jest własnie to, najpierw rozstanie, a potem robie ,co chce, po co krzywdzić drugą osobę i najważniejsze: jak kocham- to nie zdradzam i nieważne... nie ma dla mnie wytłumaczenia"a bo się zauroczyłam/em, a bo się zapomniałam/em, a bo byłam/em pijana/ny, a bo...." Jasne, jest milion powodów, ale żaden nie jest usprawiedliwieniem dla zdrady.