Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość me too ladies

Dlaczego kobiety się tak nisko cenią ? ? ? ?

Polecane posty

Gość airetkaf
polonisci, psychologowie same wykształciuchy tu heheh

Spadaj bo wszystkim normalnym psujesz dykusje. a konkretnie to ktorzy to ci normalni i jaka dyskusje? te zakonczona masz na mysli? no tak, rozumiem

wydaje mi sie ze kobiety majace niska samoocene sa z tych ktore sa wrazliwe podatne na ocene innych oraz slabe psychicznie. tylko taka przejmie sie tym ze np jej facet obejrzy sie za jakas inna ze inne rowniez sie mu podobaja ze jej wlasny facet malo okazuje jej "zadowolenia" z jej wygladu atrakcyjnosci

Gość Tionee
szczery jestes żalosny burak ,który sam się porawnie nie potraf wypowiedziec.

Gość to ja ci powiem dlaczego ja
eraz czas na mnie wydaje mi sie ze kobiety majace niska samoocene sa z tych ktore sa wrazliwe podatne na ocene innych oraz slabe psychicznie. tylko taka przejmie sie tym ze np jej facet obejrzy sie za jakas inna ze inne rowniez sie mu podobaja ze jej wlasny facet malo okazuje jej "zadowolenia" z jej wygladu atrakcyjnosci zgadzam sie , tak wlasnie jest ze mna rowniez :O przechlapane :O

a konkretnie to ktorzy to ci normalni i jaka dyskusje? ja odpowiem na ochotnika:) znow ten ZS wszedzie .....dla odmiany ceni się za wysoko:)

[zgłoś do usunięcia] teraz czas na mnie wydaje mi sie ze kobiety majace niska samoocene sa z tych ktore sa wrazliwe podatne na ocene innych oraz slabe psychicznie masz 100%racje

Gość znow ten ZS wszedzie ten
wcale nie mam zamiaru mezczyznom nic przykrego mowic ani ich oceniac.Ale nie moge wprost patrzec jak ten pan, ktory nigdy nic konstruktywnego nie powiedzial , czy doradzil , krytykuje caly czas.Upodobal sobie wklejanie zdania badz kilku i osmiesza wypowiadajacych sie.Jak mozna byc takim wrednym, podlym czlowiekiem.Jesli autor zalozyl watek i wypowiada sie bardzo kulturalnie ,to taki zlosliwiec psuje to.Jakim prawem? Autor wycofal sie z kultura.Moze i jestem glupia wg. tegoz szanownego profesora ale tych uszczypilwosci nie rozumiem.To chyba wariat emocjonalny bo normalny czlowiek , zdrowy na umysle tak sie nie zachowuje.

Gość Tionee
co się plujesz, przejmujesz się burakiem, to jakis bezrobotny,który nie ma nikogo bliskiego, jest opuszczonym, samotnym wyrzytkiem społeczeństwa, o którym swiat zapomniał.

moze trzeba przeanalizowac jeszcze angielski:) po polsku sobie nie radzi..tym bardziej w drugim języku... me too ladies????? what the f***? :P

Gość Tionee
ma w stopce napisane:"dziwny jest ten świat" powinien mieć:"dziwny jest ten swiat a ja jestem p o p ie rd olony".

Gość floralys
mysle ze pod przymiotnikiem "normalni" kryje sie synonim "w wiekszosci" co nie zmienia faktu iz ciekawie jest posluchac kogos o troche innym spojrzeniu na zycie Panie ZS ...

.Moze i jestem glupia może i jesteś :) ale tych uszczypilwosci nie rozumiem. a które ci przetłumaczyć ? To chyba wariat emocjonalny bo normalny czlowiek , zdrowy na umysle tak sie nie zachowuje. możesz podać definicję wariata emocjonalnego i przytoczyć różnicę między nim a wariatem zwyczajnym? bardzo to interesujące:)

wracając do wątku autora... kobiety czują się samotne- i to często... świat tez jest coraz większa dżunglą... każdy leci na łeb na szyje, by cos osiągnać, by sprostać czyimś oczekiwaniom.. przy tym się zatraca... i nie ceni siebie... to wszystko tyczy się tez mężczyzn...:)

"coż za "porywająca " dysputa, wysublimowane słownictwo hehe, a i tak wychodzi jak zawsze : kicha...:P z poważaniem predi;)

Gość Tionee
na szczęście pora obiadowa, więc szczery poszedł pobuszować po smietnikaćh znaleść coś na ząb.

na szczęście pora obiadowa, więc szczery poszedł pobuszować po smietnikaćh znaleść coś na ząb. i jak tu nie krytykować pewnych wypowiedzi.............

Gość ideaia
kobieta choćby była 8 cudem świata, a nie ma przekonania, że jest autonomiczną jednostką, że wszystko niemal co robi zależy od niej, że nie da się jej kupić prezentem, połechtać komplementem czy udobruchać pozerstwem, taka kobieta będzie jak ćma lecieć tam, gdzie jej byt może się uzupełnić dzięki postawie innych - uczucia mężczyzny lub jego pozoru, kwiatków, szmatek i ozdubek a zaczyna się to w domu, gdzie dziecko jest pupilem, zabawką lub obowiązkiem, a nie człowiekiem od najmłodszych lat

złośliwość i ironia oddziałując na emocje odbiorcy powodują, ze lepiej zapamiętuje sytuację, w której odebrał określoną wiedzę, czyli lekcja skuteczniejsza poza tym ten środek stylistyczny często ma charakter humorystyczny, kolejny czynnik sprzyjający zapamiętywaniu i kojarzeniu wiec nie narzekajcie, bo po coś się taki sposób pisania w naszej kulturze wygenerował :-) zaś zezłoszczonym paniom proponowałabym obiektywne spojrzenie na swoje teksty atakujące ZSa i zastanowienie się z którego z jego postów wywnioskowałyście, co wywnioskowałyście. Cytaty mile widziane.

złośliwość i ironia oddziałując na emocje odbiorcy powodują, ze lepiej zapamiętuje sytuację, w której odebrał określoną wiedzę, czyli lekcja skuteczniejsza tak bywa owszem ale tylko u jednostek które potrafią się uczyć powyższe przykłady wypowiedzi jasno wskazują, że ich autorzy umiejętności uczenia się nie posiadają

Johny, na to wpływu mieć nie możemy, to raz, dwa, forum ma też sporo czytelników, którzy się nie odzywają, więc nigdy nie wiadomo, komu coś może się przydać. :-)

Gość maly john i zawsze szczery
to jedna i ta sama osoba.taki adwokat diabla.

Gość maly john i zawsze szczery
acha.moze i racja,ale ike chyba troche wykonczyli bo zamknela swoj pysk troche.myslalem, ze sam sobie odpisuje na swe mundrosci

Gość KasztanBłęknitny
Wydaje mi się,że niska samoocena to pewien rodzaj kompleksu:)a z kompleksów wyjść można:)Może brakuje mi takiej 100% pewności siebie,ale jest lepiej niż kiedys:)Dawniej byłam megazakompleksioną dziewczynką:)Mam krzywe nogi,jestem dość duża,na dodatek wszystko psuje,nie mam prawa jazdy...takie błache rzeczy by rzec można ale wpędzały mnie w straszne poczucie niższości;)nie mam faceta,nie mam nawet rodziny,psa i fajnej pracy...Dzieciństwo mialam nieciekawe,zawsze zbyt wrazliwa,gorsza,wychylająca się z tłumu...Dziś leje na wszystko:)Zyje wlasnym zyciem:)Czesciej sie usmiecham,chodze prosto z podniesionym czlolem,nawet zauwazylam ze te moje krzywe nogi nie sa az tak krzywe:)Po prostu stalam sie bardziej odwazniejsza,nie boje sie swiata,nowosci,ide z prądem..a co mnie z tego wyleczylo?hmmm nie wiem,moze ta swiadomosc ze ludzie nie sa doskonali,ze kazdy ma jakies przywary i kompleksy,moze to ze trzeba sie cieszyc zyciem a nie przejmowac wlasciwie niczym:)Taka postawe mozna u siebie wypracowac:)Do dzieła!:)

dziewczyny sie nisko cenią poniewaz za duzo oglądają mtv i czytają głupich czasopism w mtv czy czasopismach są pokazane osoby tóre są ładne ale tylko w programach bo mają makijaz i inne pierdoły na twarzy lub jesli chodzi o czasopisma to tam działa photoshop i to sprawia ze mają niską samoocene

Gość skazana na blond-
to prawda, ze lubisz anal, na erotyku ptaszki podobno spiewaja