Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość me too ladies

Dlaczego kobiety się tak nisko cenią ? ? ? ?

Polecane posty

Gość KING OF POP.....
Niska samoocena!

Gość akbyr25
Kompleksy,niska samoocena czyli brak pewności siebie.

"Dlaczego kobiety się tak nisko cenią ? ? ?" tak mają tylko Polki... zresztą słusznie, bo w porównaniu do kobiet innych narodowości są delikatnie mówiąc... przeciętne

Gość szlag mnie trafia......
A po co inni mają nas doceniać? Jak sie same nie docenimy, jak nie pokażemy, ze jesteśmy duzo warte, do na pewno malej, szarej myszki nikt nie zauważy i nie będzie doceniał. Proste

"KING OF POP..... Niska samoocena!" "Kompleksy,niska samoocena czyli brak pewności siebie." Jak by to napisał jeden z forumowiczów - Kolumbowie!, tylko inny rocznik, oczywiscie dwudziesty też nie.

"bo w porównaniu do kobiet innych narodowości są delikatnie mówiąc... przeciętne" szczególnie w porównaniu do rodowitych brytyjek, irlandek, czy holenderek, nie?

Kamecha Nie generalizuj. W każdej narodowości masz całą palete urody wsród kobiet. Kwestia gustu-ładne brzydkie czy przecietne. Doskonale o tym wiesz, a jak nie wiesz to się dowiedziałeś. Docenianie siebie to kwestia poczucia wartości, pewności siebie, wiary we własne siły....itd. Nie musze tego tłumaczyć. Ale Twoja wypowiedz mnie irytuje, uogólnianie:) Tak samo jak pani w sklepie ma okres i jest wkurwwww jak osa , bedzie dla mnie nie miła....to mam juz wierzyc, że każda ekspedientka to chamka:)? Pomyśl sam:) PS> przepraszam za tak banalny przykład, ale dla jasności by kolega zrozumiał:)

Luśka To nie ma nic do rzeczy, autor chciał zapewne poruszyć ten temat bo to zjawisko jest nagminne, to wręcz jakaś społeczna obsesja. Jesli wiesz wszystko na ten temat podziel się zdaniem lub nie przeszkadzaj:) POZDRAWIAM

Zle interpretujesz...:) Nie miałam nic złego na myśli. Tzn. chodizło mi o istotny sens poruszania tego tematu,,dlaczego kobiety się tak nisko cenią" to raz, a dwa to trochę pokpiwałaś, ze nic nowego nie odkryliśmy w tym temacie... jeśli to ja coś opacznie zrozumiałam to wybacz;) Zwracam honor.

Gość myslalamze cos
autor juz dawno sie pozegnal, bo nie mogl scierpiec impertynencji Profesora Miodka(ZS).

"szczególnie w porównaniu do rodowitych brytyjek, irlandek, czy holenderek, nie? " nie... w porównaniu do Czeszek, Francuzek, Rosjanek 😴

"Dlaczeo kobiety sie tak nisko cenią?" A skąd takie wnioski? Co to jakies badania były przeprowadzane? kurwa niecierpię uogólnień..:)

Predatorka Nie wiem ale ja również zauważylam podobne zjawisko. Moim zdaniem czepiasz się trochę słów i słówek:) PS. nie to nie żaden atak na Ciebie:)

Predatorko, uogólnienia, uogólnieniami, ale to widać, że Polacy w całości, kobiety pewnie w szczególności są narodem zakompleksionym i nisko się ceniącym. Coś w tym jest. Kamecha na ten przykład próbuje ze swoim kompleksem Polaka walczyć tym, ze na ANONIMOWYM FORUM INTERNETOWYM energicznie deprecjonuje wartość swoich rodaków, z naciskiem na kobiety. :-)

Gość myslalamze cos
Lusia dobrze gadac.Toast za twoje zdrowie.

Jesteście za wąscy w uszach by machać przed wami czymś więcej niż packą na muchy 😴

(jarek_84@notowany.pl) Jesteście za wąscy w uszach by machać przed wami czymś więcej niż packą na muchy hahah jakie "toto" wyszczekane no:):) hahah

luśka, a może wspomniany przez ciebie kamacha ma uraz do kobiet i tu wyładowywuje swoje frustracje? Jeśłi tak to ok.. niech sobie tu pisze, byleby sie tymi bredniami w realu nie kompromitował:)

jareczku- dziecinko... alez z ciebie zabawny kogucik:) na moj podziw niewielu sobie potrafi załużyc;):) ale staraj się dalej;)