Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnuleczka18

czy jestem w ciazy

Polecane posty

Gość czarnuleczka18

witam was dziewczyny mam pytanie bo kochalam sie z chlopakiem 13 lutego i skaczyl wemnie miesiaczke wlasnie powinnam dostac w tym dniu i dotej pory jej niemam cykl mam juz 42 dni a miesiaczki dalej niema boli mnie brzuch w okloicach jajnikow i 4 dni temu bolala mnie nerka jestem ospala i mam nabrzmiale piersi prosze o dopowiedz bo zalezy mi na waszych wypowiedziach czy moze to byc ciaza:)

Gość zwyklyczlowiek
zrob test lub badanie krwi to sie przekonasz mozliwe ze takie objawy masz z nerwow

Gość czarnuleczka18
nie raczej nie z nerwow jestem spokojna jak nigdy robilam juz 2 testy ale chyba za wczesnie a do ginekologa mam na 3 marca ale chcialabym wiedziec juz wczesniej czy jestem w ciazy czy nie co otym sadzisz

Najlepiej zrób test - sa dostępne w aptece. 10zł to mała cena za info o stanie rzeczy. Nabrzmiałe piersi, ból w podbrzuszu - podobne objawy sa przed miesiączką... Staraj się także nie denerwować :) Być może to własnie stres opóźnia miesiączkę?? Bądź dobrej myśli! I zrób test z moczu jeśli jestes po terminie spodziewanej miesiączki, bo przed tą data nie warto go robić. Powodzenia!

aaa.. to zmienia postac rzeczy :) Jesli oba testy negatywne.. to pozostaje tylko czekać :) Ja jestem także w trakcie czekania na @... Ale za to robiłam testy z krwi i niestety już wiem, ze maluszka nie będzie... stres, zmeczenie, jakieś leki... Tak wiele wpływa na nasz cykl, że kilka dni opóźnienia to normnalna sprawa... A kiedy powinnać dostac@? Bo to istotne.

Gość czarnuleczka18
robilam juz 2 tesy (bobo-test)ale z tego co czytalam to kazdej wychozil negatywnie nawet jak byla w 6 tyg ciazy jestem spokojniejsza niz wczesnie wcale sie nie denerwoje a wczesnie o bylo co sie klucilam i denerwowalam caly czas chce mi sie spac nic niechce mi sie robic i ten bol w podbrzuszu robilam wyniki moczu i sa jakies tam bakterie ale nie grozne a ten bol co mam to calkiem inny niz przed miesiaczka i miezylam temp w pochwie utrzymoje sie caly czas powyzej 37 stopni i co otym myslisz:)

Gość czarnuleczka18
a i jeszcze cos zaczelam duzo jesc a miesiaczke powinnam dostac 13 lutego w ten dzien co sie kochalam z chlopakiem i skaczyl wemnie cieszylabym sie bardzo jak bym byla w ciazy