Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiika22

winrar mi płata figle, co robic

Polecane posty

Gość iiiika22

Kto się zna na winrarze? Dlaczego jak ściągam filmy, to nie mogę ich potem rozpakować, bo się pojawia ostrzeżenie, że koniec archiwum? Jak to ustawić, żeby było dobrze? Instalowałam od nowa system i wgrywałam tez od nowa winrara i teraz takie mi niespodzianki robi. Pomoże ktoś?

Gość iiiika22
hej

bo nie skończyłaś sciagac ,lub jest błąd crc i sie zozpakowuje od 1 parta

Gość BabyBlue
Sciagnij wersje 3.9 Masz na pewno wszystkie czesci archiwum?

Gość iiiika22
rozpakowuję od pierwszego parta. mam wersję 3.9 tylko skąd mam wiedzieć, czy mam wszystkie części archiwum? wychodzi na to, że nie mam.

Gość iiiika22
a błąd crc tez mi wyskoczył i tez nie wiem, co to takiego

Gość ghyjukil
jeśli archivum ma kilka części to rozpakowuje się od pierwszej. Jeśli wyskakuje błąd to masz w komunikacie informację, która część archivum ma błąd. Należy tę część ściągnąć ponownie. To nie ma nic wspólnego z programem winRAR

Gość iiiika22
czyli w winrar jest wszystko ok? to nie zależy od ewentualnych ustawień programu? bo może się nie znam. ale to już któryś film po kolei nie chce się rozpakować, a przed przeinstalowaniem komputera nie było takich problemów. nie rozumiem, o co chodzi z tym archiwum, ciągle o tym czytam na różnych forach, a i tak nie wiem, o co chodzi.

Gość iiiika22
sory za może głupie pytanie: jeżeli wyskakuje okno, że nieoczekiwany koniec archiwum, to jest koniec archiwum w winrarze, czy w tym ściągniętym pliku?

Gość ghyjukil
przy ściąganiu często tak się dzieje szczególnie z rapidshare ściąga się z błędami trzeba sciągnąć ponownie winrar na pewno działa poprawnie, przynajmniej mi się nie zdarzyły nigdy kłopoty z tym programem a używam go od lat w różnych wersjach

Gość ghyjukil
jest to koniec w ściągniętym pliku - nie dociągnął się do końca :)

Gość iiiika22
hm., może i tak. chociaz zwykle nie ściągam z rapida. wcześniej nie miałam żadnych problemów. dzięki :)

Ściągasz plik i ma on blad albo nie zassalas do konca. Moze zamieszczono wadliwy. Wątpię czy to wina rara . Ściągnij z innego źródła. A masz program wspomagający ściąganie?taki co wznawia ściąganie przerwane? Większość ma te funkcję ale jak ściągasz bez programu to moze ci np przerwać przed końcem pliku i nie zauważysz tego.

Gość iiiika22
nie mam takiego wspomagającego, a napiszesz, co to za program?

Gość dgthrgtdgtr
jak się pobiera za darmo będąc niezarejestrowanym to nie ma mowy o używaniu wspomagania, bo serwery tego nie obsługują po co pisać jak się nie wie plik uszkodzony sciąga się ponownie i tyle

Gość iiiika22
kolejny film wypakowałam i znów porażka. teraz nastawiłam następny i znów coś nie tak, bo zazwyczaj ściąga sie ok 4 godz. a teraz została do końca tylko godzina. film nie może mieć 352 MB, bo to za mało, prawda? coś nie tak. a był tylko jeden link, nie było podzielone na części