Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a puder

jakie chusteczki dla niemowląt polecicie?

Polecane posty

Gość a puder

szukam chusteczek które: ładnie pachną są mocno nawilzone, nie drą się i są miekkie wyprobowalam mnostwo i jeszcze na takie nie trafilam :( polecicie coś?

Gość ale bedzie ubaw
bambino sa takie ja tylko ich uzywam . Tez nie lubie chemicznego zapchu niektorych chusteczek a B sa super.

Gość co za 10 lat będzie
dada, dzidziuś, bambino

Gość Ja polecam z Carrefoura
produkowane przez Ontex Czechy. Jest na nich napisane Carrefour, a nie "1". Kosztują o 2 zł mniej od całej reszty, a jako jedyne nie śmierdzą talkiem niemowlęcym, więc ja je pokochałam od pierwszego zwęszenia!

Gość dzidziuś bambino
tylko nie pampersa

Teraz chyba Dzidziuś się już tak nie nazywa. Teraz to jest Cleanic Kindii.

A z Pampersa też są fajne - Pampers Baby Fresh, bo też nie śmierdzą tak strasznie pudrem. Ale Pampers Naturals są już dużo gorsze, mniej mokre i mają dziwny zapach.

Gość a puder
bambino mi sie zapach podoba ale te chusteczki to takie szmatki :(

Gość mama synka 18 miesięcy
Babydream Extrasensitive z Rossmanna są rewelacyjne:) Natomiast z całą stanowczością odradzam Huggies, bo koszmarnie wysuszają skórę:O

Gość karina123456789
ja lubię bella happy (te czerwone) i bambino.

Gość mamamamamznnnz
Ja uwielbiam Nivea, Bambino i Tescowe zielone. Nie znoszę czerownych bella Happy ani Pampers. Dzidziuś są ok, Hughisy też choć się czasem rwą.

Gość gość
Dzidzi Us są dwa zapachy :-)

Gość gość
Nie polecam żadnych to wygoda, przez którą dziecko może cierpieć. U nas prze rok było ok, używaliśmy różnych chusteczek, nagle przyplątało się pieluszkowe zapalenie skóry, walczymy z tym od 2 mcy, co skóra się wyleczy to problem wraca, wystarczy luźniejsza kupa :( dermatolog kazał wyrzucić chusteczki i używać wody i wacików. Ja z wygody czasem używam wody dla niemowląt kupionej w rosmanie, nie pamiętam nazwy, taka niebieska buteleczka z pomką.

Gość gość
Z Nivei i j&j dermatolog kazała mi odstawić wszystko. Powoływała się na konferencje na której była, gdzie omawiano, że to bardzo drażliwe produkty. Dziecko ma 14 mcy a my musieliśmy wócić do emaliium, olilatum, itp.

Gość gość
a u nas kazdy rodzaj chusteczek jest ok! dziecko nie ma na nic uczulenia, starszy tez wrazliwy nie byl i nie jest wiec w extremalnych przypadkach tylek pod kran woda, mydlo :D zaden nie mial problemow z delikatna skora

Gość gość
Chyba jesteś chora, jak szukasz mocno nawilżonych! One najbardziej niszczą skórę. Każda normalna matka właśnie takich unika. Tylko wygodnickie i bez serca mogą takich celowo szukać.

Gość mama_z_Gotham_City
tesco loves baby 100 % bawełny są rewelacyjne, naprawdę polecam choć są trochę drogie. Ale tak poza tym, to jak moje dzieci zrobią kupę to myję je wodą, a tylko przy samych siuskiach lekko przemywam tą delikatną chusteczką