Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krystiannnn3

jak powinem sie zachowac.Spotykam byla w klubie i placze

Polecane posty

Gość krystiannnn3

nie widziala ze ją widze..wszyscy a nia patrza a oa siedzi przy barku zamawia ciagle ,podajrze wsciekła.Debil kelner podaje,i ryczy makijaz rozmazany przykuwa uwage wszytskich podchodza do niej jacys kolesie itp.. wczesniej miesiac temu mnie meczyla wydzwaniala,opowiadala o ciezkim zyciu gwałcie (o krtorym wczesniej mi nie mówiła)wielkiej milosci ,do mnie. jej łzy są prawdziwe reakcja nie udawana

Gość krystiannnn3
do tej pory myslalem ze histeryczka ze manipulantka ze spaczona laska.Ale wtedy,ona nie widziała ze ja ją widzę.Byłem z nowa dziewczyną nie podszedlem,chociaz nie ukrywam ze zmartwiłem się i bałęm ze ktos wykorzysta jej stan

.Debil kelner podaje,i ryczy makijaz rozmazany" nie chodz więcej po gejowskich klubach :P

Gość krystiannnn3
"zamawia ciagle ,podajrze wsciekła" Chodzilo o to ze zamawia bodajże wściekle(rodzaj alkoholu)

Gość krystiannnn3
strasznie smieszne Reges:O

Ty płaczesz jak spotykasz byłą? kelner ma makijaż rozmazany? stosowanie polskiej gramatyki nie boli, wiesz? ;)

postaw jej drinka i wysłuchaj oraz przynajmniej udawaj ze Cie to interesuje a potem olej

Gość krystiannnn3
pisałęm szybko bo zaraz do pracy wychodze a zastanawiam sie czy nie zrobilem zle ze tn widok olalem i poszedlem tanczyc na parkiet

Gość krystiannnn3
własnie chodzi o to ze ja wiem co sie stało.Ma zaburzenia emocjonalne dzwonila do mnie miesiac wczesniej.Mowiła z enigdy nikogo tak nie kochala i inne takie

krystiannnn3 jesli sie w tobie bujneła to napewno ma coś z emocjami nie tak :P:P

a te zaburzenia emocjonalne to sam zdiagnozowałes? minął miesiać i równie dobrze mogła płakac z innego powodu. wcale nie z Twojego!!!!

Gość krystiannnn3
mieaiac temu dzwonila ale wiiadomosc na skrzynce otrzymuje do dzis dwa srednio razy w tygodniu! Od rozstania minal rok!!A znalem ją 3 miesiace.Potem byl rok kontaktu bo lubilismy ze soba rozmawiac.kontakt telefoniczy i na gg a potem kontaktu zero przez rok!A na w tych mailach wypowmina kazde przykre słowo które jej powiedzialem tak jak by to bylo wczoraj a bylo rok temu wzystko pamieta i jej emocje są takei żywe!

Gość krystiannnn3
jak wyhuśtała?co masz namyśłi?

Potem byl rok kontaktu bo lubilismy ze soba rozmawiac.kontakt telefoniczy i na gg a potem kontaktu zero przez rok lepiej juz idz bo sie spoznisz

ale pewności nadal nie masz, ze chodziło o Ciebie... nie rozumiem...dziewczyna płącze..Twoja była dziewczyna! Bardzo Cię kochała czy coś. Widzisz ja w takim stanie..i nie podchodzisz... dzieki Bogu nie wszyscy się tak zachowują! Odpowiedx na twoje pytanie nadal jest taka sama- powinienes do niej podejśc- i ze wzgledu na stare uczucie i kolezeństwo- zapytac co się stało... jesli chodziło by o Ciebie- mógłbys powiedziec, ze temat jest skończony i odejsc. Miałbyś czyste sumienie...że się po prostu zainteresowałes . a Ty poszedłes na parkiet. takie jest moje zdanie.

Gość krystiannnn3
dokladnie tak:)rok po rozstaniu mielismy kontakt apo roku na kolejny rok go urwalem a ona pisala i pisze

Od rozstania minal rok!!A znalem ją 3 miesiace.Potem byl rok kontaktu bo lubilismy ze soba rozmawiac.kontakt telefoniczy i na gg a potem kontaktu zero przez rok! Czy to jest logiczne??? Zastanow sie zanim cos napiszesz.

Gość krystiannnn3
spotykałem sie znią tzry miesiace a od definitywnego brkau kontaktu minal rok

rok po rozstaniu mielismy kontakt apo roku na kolejny rok go urwalem" by znowu po roku , stwierdzić że może za rok mi minie i tamten stracony rok puścimy w niepamięć Tylko czy ona ten rok przetrzyma ? :D

lena chłopak zaraz wychodzi do pracy ... zrozum go :P

Odpowiedx na twoje pytanie nadal jest taka sama- powinienes do niej podejśc- i ze wzgledu na stare uczucie i kolezeństwo- zapytac co się stało... jesli chodziło by o Ciebie- mógłbys powiedziec, ze temat jest skończony i odejsc. slowem, pytasz czy bol jest od tego, ze kopnales ja w lydke i jak sie okazuje, ze tak to kopiesz w kostke

Cos mi sie wydaje, ze do pracy sie spozni, a szkoda:)

Gość wez ty chłopie
sobie ustal we łbie jedną wersje bo ni chuja tego nie można zrozumiec :O:O trzy miesiące , rok znajomości , rok przerwy , to było rok temu , według moich obliczeń mówimy tu już o kilku dobrych latach :classic_cool: