Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuup

Ile za kamerzyste i fotografa?

Polecane posty

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuup

Czy ktos mógłby mi powiedzieć ile mniej wiecej płacicie za fotografa i kamerzyste? Z tymże kamerzyste chciałabym tylko na ślubie a potem filmowanie jak goście składają zyczenia, na weselu już bym nie chciała :)

Gość 1500-2000

za fotografa w tym plener w innym dniu fotoreportaz ze slubu i wesela do 1 w nocy placilismy 2,500 a kamerzysta tez do 1 w nocy i krecil plener 1300

Gość Blekit Oka
Ja dawałam razem ze zdjęciami 1500 zł

Gość my całościowo daliśmy
1900 zł

Fotograf 1900 z trzema foto książkami. Kamerzysty nie będzie.

Gość AagneSsssss
Dwóch fotografów - 1500 zł. :)

Gość jusaa
fotograf - 2500 kamerzysta 1500

Gość Janek i Ewa
Warszawa 200 zdjęć 15x21 w albumach plus 50 zdjęć razy 2 z sesji narzeczeńskiej . Plener 100 km od Warszawy na który fotograf wiezie nas swoim samochodem. Użyczenie przez fotografa swojego samochodu do ślubu to koszt 2 tys zł plus butelka bardzo dobrego wina.

Gość Jabłecznikk
My za foto+video od początku do ok.1 w nocy +plener w inny dzień album foto książka 3000zł

Gość Janek i Ewa
Jabłecznikk to strasznie drogo. Z czego bierze się taka cena?

Gość weselne konflikty
Z tego, że pseudo fotograficy nakupowali sobie drogich lustrzanek i muszą je z czegoś spłacić! W dupach im się poprzewracało, uważam, że fotograf nie powinien brać więcej niż 2000zł. No chyba, że robią we dwójkę.

Gość Jabłecznikk
Napisałam usługa video + foto!!! Czyli-w przetłumaczeniu na normalny język to dwie osoby-jeden fotograf i jeden kamerzysta ;) Cena wynosi 2600zł z albumem zdj.na płycie i filmem 2.5godz. z wesela ale my do tego bierzemy fotoksiążke która kosztuje 400(!!)złotych:P-jest droga ale jest naprawde super gruba nie plamiąca oprawa-widziałam u innego tez ''fotoksiązke''-heh ale wyglądała ona normalnie żadnych podpisów i na papierze plakatowym..:/

Gość Tlenowa kobietka
Artis-Kam- WIDEO-FOTO KIELCE wszędzie się wciskacie i szkoda że tak naprawdę nie macie nic do zaoferowania. Najpierw trochę nauki a dopiero potem propozycje. Jednak wiem że rynek was zweryfikuje...

Już kilka razy wypowiadałem się na podobne tematy, ale naskrobię jeszcze raz: Pytając o cenę fotografa to trochę jak pytać o cenę samochodu. Ktoś kupi 12 letnie Daewoo Tico za 15 tys. (!) a ktoś inny 2 letniego Mercedesa Klasy S za 50tys. kto dokonał lepszego wyboru ? ;) Żeby pewne rzeczy porównywać najpierw trzeba wiedzieć co się porównuje i stawia obok siebie. Jak widzę w takich wątkach podaje się tylko cenę ilość zdjęć lub foto-albumów. A zazwyczaj to "patałachy" mamią klientów ilością - a osoby z wyższej półki jakością. SUGERUJĘ określić swój budżet na taki wydatek - i w ramach jego szukać najlepszej oferty ! Czyli de facto jak zazwyczaj z kupnej samochodu - mamy do wydania X zł. i szukamy... mała dygresja: zauważcie że nie każdy kupuje samochody po 400tys i droższe - nie dlatego że są słabe, tylko dlatego że są za drogie. nie pytacie więc na forum: ile daliście za swój samochód, ani: który jest najlepszy. Zapytacie: jakiego 4-5 letniego diesla mogę kupić za XX tys. ...

Jeśli chodzi o fotografa to polecam www.fotoreportaz-slubny.pl Fotki robiło nam dwóch fotografów i są mega boskie. No a co najważniejsze wcale nie było drogo i bardzo miło się z nimi dogadywało. Na prawdę Wam polecamy.

Gość Nic dodać nic ująć...
Maisi kochany fotografie który przestań sie tak beznadziejnie reklamować. Jóź narobiłeś sobie więcej szkody niż zyskałeś. Wszędzie gdzie tylko możesz wciskasz te same teksty. Facet opanuj się.