Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kajamajai

Czy uwazacie ze to dobra pensja?

Polecane posty

Gość Kajamajai

Firma Pierrot Poszukuje Pana/Panią do pracy w Galerii na terenie Centrum Handlowego PLAZA Praca w systemie grafikowym ale również w soboty i niedziele. Gwarantujemy stabilną pracę i dobre zarobki na poziomie netto 1200-1400zł CV + zdjęcie prosimy wysyłać na adres mailto:info@pierrot.pl nie odpowiadamy na przesłane CV bez zdjęcia. Prosimy nie stawiać sie osobiście i nie składać CV w Galerii w Plazie ,ponieważ rekrutacją zajmuje się siedziba firmy w Bogucinie po mailowym potwierdzeniu spotkania.

Gość tentego
yeah tylko nie zapomij spytac o godz pracy:D bo widze ze tu nie napisali:D:Dchyba wiem czemu:Pkto by chcial charowac po 12 godz

Gość Kajamajai
Wiecie, ja Was pytam, bo zarabiam 1800, a moj kolega po zawodowce ponizej 2400 nie schodzi :) wiec weryfikuje swoje tezy o tym, ze MOJA pensja jest dobra :P Powinnam zapytac czy to na pol etatu? :P

Gość do 1400 w soboty i niedziele
ja pierrdole a dodali ze chomato przynajmniej darmowe dadza i pasze zapewnia? ten kraj to porazka :O

Gość Kajamajai
Dodam ze to praca w duzym miescie, w ktorym w teorii jest niewielkie bezrobocie (Poznan)