Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Duplikat23

Wady Waszych facetów.

Polecane posty

Mój: - wszystko robi na ostatnią chwile, - jest niezdecydowany i cięzko z nim cokolwiek zaplanować, jak mi sie cos przypomni to dopisze.

Gość Tionee++
hmm; jak tak sobie pomyślę to sa drobnostki: -balaganiarz, -śpioch, -nerwus, to tyle. regres a Ty zdaje się to facet, to albo pisz o wadac swojego ukochanego albo do widzenia.

Moj zanosi ciuchy po rozebraniu do łazienki. i tak je rzuca luzem na podłogę.... szlag mnie trafia... przeciez jest kosz na bielizne... !!! walczyłam z tym, ale odpuściałam..czasem mu się zdarzy...trzafić do kosza:)

Zastanawia mnie tylko jedno Co kieruję kobietą która tworzy takie tematy ? Bo to że musicie sie wygadać i wyżalić to akurat naturalne ... Tylko że topików o takiej tematyce jak ten to są tutaj setki . Nie lepiej poszukać i dopisać swoje żale do juz istniejących tematów o takiej treści jak ten

Gość Tionee++
faceci z brudnuch kulek ze skarpetek znaczą teren, nie wiedziałyście o tym.

faceci z brudnuch kulek ze skarpetek znaczą teren" że jak ?

Gość Tionee++
"Nie lepiej poszukać i dopisać swoje żale do juz istniejących tematów o takiej treści jak ten " no własnie egres, nie lepiej????

Gość Tionee++
nie dość że lekko przytepawy to do tego nie ogląda kabaretów.

Regres, ciekawe co by Twoja luba napisała w tym topicu o Tobie. Wie, że lubisz wciskać swoje trzy grosze w każdy temat ? Mój: -rozrzuca skarpetki w każdym możliwym miejscu - rozklada ciuchy na oparciach od krzeseł, bo za daleko ma do szafy - mało kiedy sprząta po sobie - nerwus - obrażalski

Regres, ciekawe co by Twoja luba napisała w tym topicu o Tobie" nie pisała by :) ogarnęła by ją pustka myślowa :D 🖐️