Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ksewer

Facetom nie chodzi o seks, ale o urodę idiotki.

Polecane posty

Gość Ksewer

To o urodę się biją a nie o seks. Seks jest następstwem piękna kobiety. Pamiętajcie o tym. Piszę bo często pytacie czy nam chodzi zawsze o seks. Nie ale zawsze o piękną twarz i zgrabne ciało. :)

Gość o sex chodzi

Gość WrzatekPoczątek
Ale smutna prawda:)Nie dość że jestem wysoka to do tego ladna i każdy tylko myśli o jednym:(...Ale ja tez mam uczucia a nie tylko fajne ciało,dupe i cycki:(MASAKRA

Gość smutna88888
Pamiętajcie chłopcy, że uroda przeminie, a wam pozostanie pusta babcia bez emeryturki na starość

Gość uroda jest wazniejsza od tego
jaka kobieta jest w lozku

wy lubicie laski ktore maja 5 kg tapety na mordzie i 100 procent solary ;] taka prawda to dla was jest seksi xd ale ktoregos ranka obudzicie sie i nie bedziecie wiedzieli kto lezy obok was

Gość Ksewer
Jestem ksiedzem i takie pytanie próżniaczek które myślą że chodzi o seks dobijają mnie!!! odpowiadam po raz enty !! piękno a nie seks!!

wy lubicie laski ktore maja 5 kg tapety na mordzie i 100 procent solary ;]" mylisz sie... to wy myslicie że nam sie takie podobają :D

Gość WrzatekPoczątek
oprócz urody i intelektu posiadam też wyrafinowany gust - ostatnio kupiłam bluzkę chanel ze złotym napisem fuck me hard

to czemu tylko za takimi sie ogladacie?byle krotsza spudniczka,leginsy. najlepiej to goa dupa

Gość uroda jest wazniejsza od tego
wiem z doświadczenia , moje piękne lalunie koleżanki ciągle są wyrywane przez troglodytów natomiast ja jestem honorowa

byle krotsza spudniczka,leginsy. najlepiej to goa d**a" ponieważ to działa :D i na dodatek fajnie wygląda :P

Gość sdsddfgg
Autor ma rację. Ale ja jako kobieta zawsze chadzam do łóżka tylko z tym od kogo mogę dużo wydoić. Bo co po kolesiu bez kasy. A więc jest to coś za coś. My wam ładne dupcie w wy prezenty. A później nie płaczcie że kobiety to same szmaty bo lecą na kasę.

Gość gsgsg
ffff

Ksewer- ty chyba baaaaaardzo młody musisz być...

sdsddfgg- a wy później nie płaczcie żeście stare, grube, brzydkie i nikt was nawet kijem nie tyka...

Regres- działa, ale ma się nijak do tego jaka jest w łóżku...

Pytanie do facetow - a jak to jest czy, jesli macie mozliwosc przespania sie z brzydka dziewczyna to bezwzgledu na jej urode przespicie sie z nia ?

Gość a potraficie poznać dobrą w
łóżku np po sposobie ubierania?:D

bo takie ktore zakladaja krotkie spodniczki i wyzywajace bluzeczk izawsze sa chetne,wiec oczywisice,ze faceci wybiora je;D hehe tylko pozniej sa zdrady itp;D

Gość one wcale nie sa dobre
w lozku tylko latwe

Gość James bond 0007
" Pytanie do facetow - a jak to jest czy, jesli macie mozliwosc przespania sie z brzydka dziewczyna to bezwzgledu na jej urode przespicie sie z nia ? " - nie ma mowy o przespaniu się z brzydką dziewczyną nawet pod lufa NKWD-dzisty. - piękna dziewczyna lecz puszczalska tez nie przedstawia dla nas żadnej wartości Ma byś piękna, i ciężka do zdobycia. Ma się szanować - takie nas podniecają :) " spicy bo takie ktore zakladaja krotkie spodniczki i wyzywajace bluzeczk izawsze sa chetne,wiec oczywisice,ze faceci wybiora je;D hehe tylko pozniej sa zdrady itp;D " nic z tego - ni ma mowy o wchodzeniu w relacje erotyczne z takim typem lasek.

Gość Ksawier ile masz lat

Gość nic nie rozumiem z tego
"a jak to jest czy, jesli macie mozliwosc przespania sie z brzydka dziewczyna to bezwzgledu na jej urode przespicie sie z nia ? " Slyszalam ze facetom wszystko jedno jak sa pijani. Tak, przespia sie wtedy.