Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nol nol nol

czy samoopalacz niszczy cere?

Polecane posty

Go艣膰 nol nol nol

tak jak w temacie,mam jasna karnacje,wystrzegam sie solariow,slyszalam ze samoopalacz niszczy cere,wydaje mi sie ze nie,jak to niby?mam sublime bronze z loreala,rzadko uzywam,jakie polecacie ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nol nol nol
up

Udost臋pnij ten post

nie niszczy. Ja u偶ywam systematycznie. lepsze ni偶 solarium i oczywi艣cie nieszkodliwe. Nie wiem, kto ci naopowiada艂 g艂upot :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mjugoaaaa
a jakich u偶ywacie? bo te na kt贸re trafia艂am do tej pory 艣mierdz膮 okropnie... jak wychodzicie do ludzi z takim zapachem? bo do 艂贸偶ka to te偶 niebardzo.. help :)

Udost臋pnij ten post

no 艣mierdz膮, ale nic na to nie poradzisz. Ja nak艂adam tylko na noc. Rano si臋 kapi臋 i po problemie :) a ja u偶ywam sun ozon kosztuje 10z艂 w rossmanie i jest najlepszym z tych na kt贸re do tej pory natrafia艂am. :D ja si臋 smaruj臋 tak jak balsamem, czyli generalnie byle jak, a plam nie mam w og贸le i daje 艣liczn膮 br膮zowaw膮 (a nie pomara艅czow膮) delikatn膮 opalenizn臋 ju偶 po pierwszym u偶yciu. a u偶ywa艂am r贸偶nych te偶 z g贸rnej p贸艂ki typu Vichy, La Roche Posay. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anielka1976
Babki, spr贸bujcie nowo艣ci w Polsce : SUN SUN Spray Br膮zuj膮cy do twarzy i cia艂a. Dla mnie to odkrycie roku!!!!! Nie plami, pachnie kokosem ca艂y czas i jeszcze daje 艂adn膮 , br膮zow膮 opalenizn臋 w trzy sekundy. Kupi艂am na allegro, al mo偶e jest jeszcze gdzie艣 indziej , wklepcie w google. SUNSUN doda艂am do mojej codziennej piel臋gnacji na razie na twarz . Pryskam si臋 co trzeci dzie艅 i jestem pi臋knie opalona. Nogi zostawai艂am na p贸偶niej:) Polecam gor膮co - b臋dziecie zachwycone. Do solarium nie chodz臋 , bo szkoda czasu i pieni臋dzy - zapach okropny " po " i jeszcze nabawi艂am sie grzybicy...pozdro!

Udost臋pnij ten post