Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myster klajster

Naprawde chcecie żeby faceci sikali na siedząco?

Polecane posty

Gość myster klajster

Kiedyś czytałem tu opinie kobiet, że mężczyźni powinni, tak jak kobiety, sikać na siedząco, bo wtedy o wiele mniej się brudzi podłoga obok sedesu itp. Może z ta podłogą to i zgoda ale mam takie pytanie. Czy facet, który w waszej obecności sikałby na siedząco byłby w waszych oczach męski, pociągający czy raczej jakiś zniewieściały?

Gość myster klajster
Czego reklamę zamieszczasz w tym linku Marcinie?, bo nie chce mi się zaglądać

Gość a mi to wisi w jakiej pozycji
sikacie, byleby było czysto, woda spuszczona, nienachlapane wokół - to możecie sobie sikać nawet na leżąco.

Gość Marcinek0085
reklamę stolarni, fachowo i niedrogo :)

Gość gametka
\Mój mąż sika na siedząco, bo tak się nauczył, jak mieszkał sam i musiał myć opryskany kibel sam. Nie, nie uważam, zeby to swiadczyło o zniewieścialosci

Gość myster klajster
Dobrze ale ja zadałem chyba jasno pytanie: Czy facet który by przy was sikał na siedząco byłby dla was pociągający i męski czy nie? Koniec pytania

Gość dcfvgbhnjm
popieram Kwiat Wisni, w ogole nie wyobrazam sobie, ze facet mialby nalas obok, chyba jakby byl w sztok pijany bo jak mozna nie celnac sikiem w muszle? sika z polowy ubikacji czy co ? :O

Gość gametka
Czasem wejdędo łazienki, jak mój facet siedzi na klopie, nie wyglada to dla mnie ani męsko, ani niemęsko, tylko wygląda to jak facet siedzący na klopie. Nie patrzęna to w kategoriach erotycznych. Tak samo nie mam mokro w majtkach, jak gdzieś w lesie się odlewa na stojąco.

Gość myster klajster
---gametka taaak ale pewnie wtedy twój facet robi , wybacz, kupę a trudno żeby to robił na siedząco Mi chodzi o to, jeśli by się chciał tylko wysikać i robiłby to jak kobieta. Niby delikatna różnica ale wydaje mi się, że oczuwalna

Gość myster klajster
miało być: "trudno żeby to robił na stojąco"

Gość gametka
dcfvgbhnjm, moze ty nie wiesz, jak miałby nie wycelować, ale jednak takie rzeczy się zdarzają A ja nie wiem, po co staći celować tym strumieniem i jeszcze brać pod uwagę,m że na poczatku leje sie mocniej, a potem słabiej - jak mozna normalnie posadzić dupę i sie odlać. Zresztąniech każdy sobie leje jak chce.

Gość kod N E X
mnie tez nie podnieca sikajacy ani srajacy facet za to sikajacy na siedzaco mnie smieszy. tak samo jakby mnie smieszyla sikajaca na stojaco baba (japonczyki wymyslili takie urzadzenie do sikania na stojaco przez kobiety) tyle w temacie

Gość gametka
wybacz, chyba umiem rozróżnic odgłos sikania od odgłosu wpadania kupy do kibla; zresztąkupę, podejrzewam, tez robi na siedząco; tylko wtedy zamyka drzwi

Gość chciałabym żeby
faceci byli porządnymi, godnymi zaufania ludźmi. Sposób ich sikania nie spędza mu snu z powiek. Sposób oddawania stolca takoż...

Gość gametka
A ja sie jeszcze chciałam dowiedzieć, czy facet siedzący na kiblu i robiący kupę wygląda męsko czy niemęsko. I czy powinien wywiesić szyld "robię kupę", zeby nikt nie pomyślał, że sika. Bo wtedy już wygląda niemęsko, choc wygląda tak samo

Gość myster klajster
"celować tym strumieniem i jeszcze brać pod uwagę,m że na poczatku leje sie mocniej, a potem słabiej" Widzicie, nie doceniacie mężczyzn, mówicie, ze oni to mają w życiu łatwiej...a takich akrobacji muszą się nauczyć już od małego i udaje im się to najczęściej nawet po pijaku:P

Gość dcfvgbhnjm
kobiety tez moga zaszczac podloge kolo kibla :O wystarczy wejsc do publicznej toalety :O mnie dziei w ogole wyraz CELOWANIE, na boga otwor w kiblu jest ile razy wiekszy niz dziurka w fiucie???? co za opuzniony umyslowo nietryb nie trafi w tak wielki otwor?! nie musi sikac z polowy ubikacji przeciez! jak podejdzie blisko do kibla nawet ciurkiem sikajac trafi w otwor, boze mowicie o doroslych facetach czy o malych dzieciach????

Gość gametka
Pobijcie się, ja spadam, jakoś mam ciekawsze rzeczy, niz rozprawianie o sposobie szczania. Szczajcie sobie na leżąco, na stojąco i do góry nogami, to wasza sprawa, nie wiem, o co sie tu kłóćić

Gość dcfvgbhnjm
a kto sie kloci? wyrazamy jedynie swoja opinie podkreslajac ze sikajacy na siedzaco facet wyglada zarowno smiesznie jak i zalosnie :P

Gość Marcinek0085
* chciałem napisać stolcarni , fachowo i niedrogo :)

ODezwa do męskiej częsci narodu polskiego: Panowie, idą zmiany..kobiety wytoczyły powazne argumenty takie jak czystość w okolicach klozetu. Zatem od dziś sikajmy na siedząco i srajmy na stojąco!

Gość myster klajster
--->dcfvgbhnjm Ja jako prawdziwa męczizna może Ci trochę wyjaśnię:P Otóż sprawa byłaby mniej więcej tak prosta jak mówisz, (i może jest np w Izraelu i USA) gdyby wszyscy mężczyźni byli obrzezani. Sęk w tym, że kiedy jest coś takiego jak napletek...to z tego otworu w napletku naprawdę strumień leci często jak chce, np na początku przy mniejszym ciśnieniu skręca w lewo, potem przy większym znienacka skręca w prawo (nie żartuję, przyjrzyj się kiedyś albo zapytaj jakiegoś faceta), potem znów w inną stronę. Przewidzieć te wszystkie zmienne w czasie rzeczywistym i na nie z refleksem zareagować to istna sztuka:P

Gość a mi to wisi w jakiej pozycji
Dziwne macie wyznaczniki męskości.

"Przewidzieć te wszystkie zmienne w czasie rzeczywistym i na nie z refleksem zareagować to istna sztuka" dokładnie, dlatego japończycy skonstruowali ruchomy pisuar wyposażony w fotokomórkę i czujniki ciepła dzięki czemu zawsze trafimy.

Gość Mój facet lał na siedząco
i z kiblem był spokój, bo nigdy nie bylo obsikane, nawet sedes. Nigdy!!!.

Gość myster klajster
Cóż, nie od dziś wiadomo, że facet to ginący gatunek...ale "pocieszające" jest to, że to już nie potrwa długo, tylko do 21.12.2012:P

Gość buuuhaaaaaaaaaaaa
marzę o tym by facet sikał swoim zwisem miedzy nogami na siedząco a najlepiej żeby go umoczył w wodzie klozetowej