Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swqqqqqq

co o tym myslec???

Polecane posty

Gość swqqqqqq

moj facet ostatnio narzekal ze jego byla zaczyna do niego sie odzywac. nie ma jego telefonu wiec wypisuje mu wiadomosci na nk, i osttanio zajrzlaam na jego profil a tam 20 fotek nas przytulajacych sie, calujacych, trzymajacych sie za reke, w lesie, w parku, w jego domu, w moim domu, generlanie 20 fotek nas jako pary :O i reszta, moj facet mial zawsze jedna fotke (swoja) w profilu i to wszytsko. a teraz te 20 fotek na pokaz. jego byla ma faceta ale moze poczula zazdrosc ze on ma mnie w koncu. ona z nim zerwala i on dlugo byl sam. jak myslicie, te fotki nas to dla niej na pokaz? zareagowac ? nie chce byc wykorzystywana :O

Gość Twój facet ma tyle klasy co
i jego była, jeśli to prawda, co podejrzewasz, że prowadzi z byłą bitwę na słitaśność fotek na portalu społecznościowym. Ja bym wolała wierzyć, że tak sobie dodał, bo mnie kocha.

Gość swqqqqqq
no wlasnie, a jezeli rpowadzi walke z nia tzn ze nadal mu zalezy ale chce udowdnic ze jak ona ma kogos to on tez znalazl sobie kogos? nie wiem co o ty myslec :O moze dodal i z milosci. ale 20 na raz???? :O

Gość swqqqqqq
moze masz racje. po prostu zaskoczylam sie tymi zdjeciami, bo dodal je tak nagle. i to 2 dni po tym jak mi wspomnial o bylej.

Gość ja powiem tak........
wg mnie facet zachowuje się z lekka dziecinnie ....skoro jego była odezwała się na NK a on sobie nie życzy takiego kontaktu powinien jej wiadomości pozostawić bez odpowiedzi lub odpisać raz ale dosadnie że nie życzy sobie z nią kontaktu bo jest z kimś ja rozumiem wystawić jedną Waszą fotkę ale 20 to jak dla mnie gruba przesadza ja osobiście bym nie chciała żeby mnie i mój związek ktoś tak wystawiał na forum publicznym być może chce się przed nią pochwalić ...skoro wcześniej nie wystawiał Waszych fotek tylko nagle go tak naszło jak ona się pojawiła no ale to tylko moje skromne zdanie

Wcale nie , chcial pokazac ze ma dziewczyny, i zeby tamta spierdalala , i chcial pokazac ze jest szczesliwy ze ma ciebie. Ssama bym tak zrobila. Mozesz sie go spytac 'Czemu ona do niego pisze' Bardzo wskazane, sama byc zaregowala i spytala sie tez czemu wstawil te fotki .

Gość swqqqqqq
no wlasnie tez odbieram to troche dziecinnie. sama mam w profilu tylko swoja fotke bo nie lubie sie chwalic ze teraz mam faceta, a teraz mam innego. a na jego profil weszlam z ciekawosci, generlanie nie mamy siebie w znajomych (bo uwazam ze powinnam miec w znajomych ludzi z ktorymi nie mam kontaktu) a z nim mieszkam juz prawie, wiec po co mi on w zanjomnych? to nie jest moj znajomy ;) tylko narzeczony, no ale mniejsza z tym. chodzi mi o to, ze raczej nie zagladam na jego profil wiec on chyba nawet nie wie ze ja wiem o tych zdjeciach. a jak zapytalam sie czemu ona do niego pisze, to powiedzial ze moze chce znowu wrocic do niego czy cos. i byl wkurzony wiec sama wywnioskowalam ze na pewno jej nie odpisuje na wiadomosci. no ale 2 dni pozniej te zdjecia :O macie racje, zapyttam sie go jak wroci z pracy dlaczego tak sie chwali.

Gość swqqqqqq
no a jak chce sie przed nia pochwalic tzn ze mu moze nadal zalezec? ze chce jej na zlosc zrobic? :(