Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Girl_UKk

W koncu zerwalam ze swoim chlopakiem!

Polecane posty

W niedziele zalozylam temat w stylu 'Jak mam zerwac z chlopakiem' Dziewczyna o niku 'ojjojojooj' dodala mi sily i mnie pocieszyla, dzieki niej st ananelam na nogi i dodala mi sily. Wzielam sie w garsc, wczoraj jak wrocilam z college'o porozmawialam z moja mama i postanowilysmy do mojego pojechac, i z nim pogadac. Moja mama zaczela rozmowe, bo ja bylam taka zdenerwowanaijak sie denerwuje to sie strasznie jakam i nie moge nawet slowa wypowiedziec, powiedziala mu pare slow ze mnie rani, itp. I powiedzialam mu 'Sorry I cant be with you anymore' Oddalam mu pierscionek zareczynowy, i git. KONIEC ! Udala mi sie. NIe bylo tak strasznie. Jestem w koncu sama! DZIEKUJE MOJEJ MAMIE BARDZO NO I OCZYWISCIE DZIEWCZYNIE O NICKU 'OJOJOJOJ' Naprawde dalas mi sily i bardzo Ci dziekuje najdroszsza :) :* :P PS. NO i tym kobietom ktore tez pisaly tez DZIEKUJE :) :) :)

MAMA ZA CIEBIE MÓWIŁA???? na miejscu Twojego juz bylego, to wolałabym dostac te piekna wiadomość smsem, a nie usłyszeć coś takiego z ust matki swojej dziewczyny. !!! porazka. ale ciesze się, ze jestes taka szczesliwa.

LOL oczywiscie ze ona nie mowila za mnie. Ona mu tylko powiedziala ze widzi ze mnie krzywdzi i ze nie jestem szczesliwa, ze slyszy mnie jak w nocy ze placze. To co matki zazwyczaj mowia , przeciez ja tez mowilam do niego itp. OMG lol, jaka niby porazka . Balam sie niego dlatego mama ze mna pojechala, jakby mnie zbil, przeciez juz mnie pary razy uderzyl . Nie mowila za mnie, ona mowila tylko swoja opinie o nim i o naszym zwiezku . WTF ja powiedziala rest of it.

to ja jestem ojojojoj.Cudownie, ze sie udalo.Trzymam kciuki za Ciebie.Nie chcialo mi sie wpisywac swego czarnego niku, czasem pisze pod pomaranczowym.Jeszcze raz wszystkiego dobrego.

Dziekuje Elene :) :) :* kisses for u :P . Masz moze maila czy cus?