Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie warto

nie warto walczyc o faceta

Polecane posty

Gość nie warto

kobiety kiedy Wy zmądrzejecie ? co chwile tylko tematy jak to Wasz partner Was źle traktuje a Wy chcecie walczyc o ten zwiazek? po co? faceci nie sa tego warci - nie zmienią się , bedzie jeszcze gorzej, jak teraz Was nie szanują to co bedzie za kilka lat. Miejcie odwage odejsc i stworzyć cos nowego. Na facetach i penisie świat sie nie kończy :-) NIE DAJMY SIĘ PONIEWIERAC , I NIE WKRECAJMY SIE W TEKSTY TYPU : TERAZ TAKI ŚWIAT, FACETOWI TO I OWO WOLNO, GÓWNO PRAWDA :-) ZACZNIJMY WKOŃCU BYC TRAKTOWANE JAK PRAWDZIWE KOBIETY JAK PODMIOT A NIE PRZEDMIOT !! :-)

Gość buuuhaaaaaaaaaaaa
Warto ! bo wartościowych facetów jest niewielu.

Gość sama nazwa
PODMIOT mi sie nie podoba... jest taka POD czyms

Gość te tematy w kółko będą
bo dziewczyny nie czytają ich prewencyjnie na lekcjach wychowania do życia w rodzinie, tylko dopiero, kiedy same ten problem mają, a nie zanosi się na to, że przestaną mieć takie problemy. Podobnie z topikami typu "czy jestem w ciąży" - wam się może znudziło, ale jak dziewczyna nie wie czy jest w ciąży to dla niej nowa sprawa, godna nowego topiku.

Gość nie warto
ok, Ty mówisz o wartosciowych, a ja mówie o samcach którzy zachowują sie nie fair w stosunku do swoich partnerek , przeczytaj uważnie mój post

Gość pudel z quadelupy
poyebana yesteś tylko tyle CI POwiem

Ja tam uważam że warto walczyć o związek :) I o mężczyznę którego kocham również. Akurat te teksty o "dzisiejszym świecie" lecą w obie strony. A jak ma być prawdziwa kobieta traktowana? A prawdziwy facet? Masz jakieś definicje?

Gość nie warto
co do słowa podmiot to nie musi sie podobac, człowiek z naukowego punktu jest podmiotem, ale niektórzy chyba zapominaja i traktują go jako przedmiot :-(

Gość nie warto
historynka, chodzi mi o pseudozwiazki, gdzie facet traktuje kobietę gorzej niż podle, a baby są głupie i dalej walcza bo wierzą że się zmienią,

Gość nie warto
jak mają być traktowani ? z szacunkiem do drugiej osoby, bo teraz to wszystko gdzieś zanikło :-( wystarczy popatrzec wkoło jak to chłopak potrafi odezwac sie do dziewczyny .

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
Popieram cię ,, nie warto,,.

Gość podmiot i przedmiot
to abstrakty, czy człowiek lub rzecz jest podmiotem czy przedmiotem raczej zależy od kontekstu, przy czym tu nauka?

Gość Wynika to z tego
Kobiety się strasznie burzą gdy traktuje się je jak przedmiot.

A ja mimo ze nie jestem mezatka...wiem ze jezeli ma sie meza...czy mezczyzne...jest sie w zwiazku...nalezy walczyc.Zycie nie jest latwe ....wyscielone rozami,a wielka rzecza jest to by mimo ciezkich chwil,mimo bolu odnalezc zawsze milosc ta ktora byla w nas kiedy sie poznawalismy...(Z ta ukochana osoba) Nie powinnismy sie poddawac jezeli kochamy te osobe bo zycie rzuca nas na gleboka wode...na wiele prob i zadan.