Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowygosckosc

poznalem dzisiaj dziewczyne...

Polecane posty

Gość czlowiekzm3
"tyle o ile " to sie nazywa przerysowanie ;) ja nie mam zamiaru swojej branzy wymieniac, nie potrzebuje dowartosciowania

Gość Alutkah
Taaak ... dyrektorzy bardzo mogą martwić .... Jejku co to w ogóle znaczy? :O Ktoś wie, co autor pisząc powyższe miał na myśli? :O Martwi mnie tylko to, że dyrektor wierzy we wszystko ... Ciekawe, że mówi o związku który na stan dzisiejszy nie istnieje ... dopiero po ugięciu powstanie z popiołów ... z braku laku ... :O

Nie padlo z mojej strony takie pytanie. :) Kaskawawa - sprobuj napisac jeszcze raz moze wtedy zrozumiesz. Nie mozesz mowic, ze znasz dobrze jezyk, jesli nie masz opanowanego slownictwa i gramatyki. Wiec, jesli nie znasz dobrze gramatyki nie znasz dobrze jezyka. :)

Gość maribelll
a moze z docenienia? sorry ze Ci przysram ale... jestes takim wielkim polonista a nie znasz waznych tekstow literackich. Zacznijmy od Litwo ojczyzno moja...wiesz do czego zmierzam? ten cie doceni kto cie stracil.... i tak moze byc wspanialy polonisto z autorem, oceniaj dalej ale klasowki w podstawowce

kaskawawa - znize sie do twojego poziomu i napisze ci...to,ze jestes dyrektorem nie robi na mnie zadnego wrazenia, najmniejszego :)

Gość glos wielu polakow
nie umiemy mowic po polsku taka jest prawda, spojrz na badania

wracasz do byłej? hehe jestes zywym przykladem faceta, ktory boi się otworzyc na nowy zwiazek, badz znajomosc, i ucieka w przeszłosc, zamiast isc do przodu... ;]

Gość Alutkah
To cechuje biznesmenów ... Strach przed nowym ... :D Więc wróci do starej felernej kobiety... :D A dyrektor nam powie, że zazdrościmy tego ... Takie czasy nastały ... :D

Gość proooooooooooooooosze
nie przestawaj pisac bo jak kasia mam z ciebie niezly ubaw, wiec niech ktos mu da tu pozywke poza tym on nie moze stad wyjsc niedopieszczony! co na to jego ego ;) mowa o alutkah nick ma niemal meski

Gość Alutkah
proooooooooooooooosze - a my z takich wpisów ... :D co nie wiedzą: co, kto, do kogo ... ale nie przeszkadza im to ... :D