Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sondowanie na ekranie

Kto na prezydenta?

Polecane posty

Kogo chcielibyście widzieć jako nowego prezydenta RP i dlaczego??

Jak dla mnie to dość dobrym kandydatem jest Radosław Sikorski. Powód?-człowiek młody,dobrze,wykształcony,światowy,bogaty(więc może nie będzie chciał się "nachapać" bo kasę ma). :)

Gość nie znam jeszcze kandydatów

Gość blelelelelele....
Ladaco,albo Pinokio

"sondowanie na ekranie Jak dla mnie to dość dobrym kandydatem jest Radosław Sikorski. Powód?-człowiek młody,dobrze,wykształcony,światowy,bogaty(więc może nie będzie chciał się "nachapać" bo kasę ma). " Więc musisz opłacić inwazję na Irak i Afganistan i wskrzesić zabitych żołnieżyków. S nie znam żadnego portządnego kandydata:P.Natomiast mogę stwierdzić że 10 najbardziej znanych jest do bani:P.CHyba wszyscy z nich popierają inwazję na Irak.

Gość posłanka

Gość LUDZIE KOCHANI
KORWIN, tylko on jest wart aby na niego zagłosować z tej całej bandy, zna biegle kilka języków, a w dodatku jest super inteligentny, taki sikorski, komorowski, kaczyński czy inne darmozjady nie mają przy nim szans, w dodatku zagiąłby tych palantów z unii europejskiej: Barosso, Buzek czy inne debile, wiecie dlaczego jest ośmieszany w mediach na każdym kroku? bo się go boją. jego i jego partii zarówno WiP-u jak i UPR-u