Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła studentka xyz

UNIWESYTET WARMIŃSKO MAZURSKI

Polecane posty

Gość przyszła studentka xyz

W tym roku wybieram się na studia, wybrałam UWM. Inetresuje mnie fizjotera[ia bądź dietetyka (choć nie jestem pewna czy tam jest) oczywiście studia dzienne. Czy ktoś moglby mi udzielić informacji czy trudno jest się tam dostać?

Gość pan recepta
do Olsztyna raczej nie :) w pierwszym sorcie może się nie dostaniesz ale z odwołania raczej się uda

Gość fdhsgfh
raczej nie bedziesz miec problemow z dostaniem się (no chyba,ze calkowicie zawalisz maturę) bo UWM jest jednym ze slabszych w Polsce

Gość AP AP AP AP AP AP AP
Fizjoterapii ani dietetyki nie ma na UWMie. Poza tym UWM wcale nie jest taki kiepski, opanujcie sie Wy ktorzy tak piszecie:O

Gość UWM
kiepski? hahaha, to zloz swoje papiery tutaj ;]

Gość raczej jest kiepski
jak z reguły wyglądają ćwiczenia? tak samo jak wykłady! czyli wkuwanie pustych frazesów na innych uniwersytetach często jest lepiej

Gość AP AP AP AP AP AP AP
Piszesz jakbys studiowala na conajmniej 5 uniwersytetach:D Nie narzekaj tak. UWM jest dobry.

Gość skladalam 3 lata temu
i bez problemu sie dostalam. Zebralam jednak opinie paru nauczycieli i starszych studentow i ostatecznie nie bralam nawet UWM pod uwagę. Zlozylam tam papiery,bo balam się,że nigdzie się nie dostanę, a z zebranych opinii wynikalo,ze tam dostać się łatwo,podobnie jak w Opolu.Zresztą mialam znajomą, która kończyła tam dziennikarstwo i miała 5 na magisterce. A nawet w smsach pisała na fatalnie niskim poziomie stylistycznym i ort. Między innymi dlatego ostatecznie wybralam prawo na UŁ.

Gość raczej jest kiepski
studiowałam na UWN i SGGW, jakieś tam porównanie mam ;)