Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochaś_ogniś

Moja kochanka...

Polecane posty

Gość kochaś_ogniś

Mam kochankę. W życiu miałem kilka kobiet poza żoną. Wiem dlaczego zdradzam. Nie musicie mi prawić morałów, to moje życie i sam za nie odpowiadam. Wróćmy do tematu. Mam kochankę. Nie potrafię jej rozgryźć. Tak się dziwnie złożyło, że ta mała ukradła mi serce. Pierwszy raz w życiu czuję motylki w brzuchu, kocham jak nastolatek chociaż mam już trochę na karku. Tęsknię za nią, za jej głosem. A ona... Nigdy nie zadzwoni pierwsza, nigdy pierwsza nie pocałuje, nigdy nie mówi, że tęskni, że na mnie czekała. A dla mnie minuta bez niej to wieczność. A ona potrafi milczeć tydzień. W co ona gra?

Gość hrabia Wąs Rosporek-Walicipski
w ciula, głupi stary pryku

Gość pychotka90
moze poprostu nie chce byc nachalna bowie ze masz zone?? czemu nie wezmiesz rozwodu skoro zle ci z z zona?

Gość kaaajkaaa
a czy ona jest tez mężatką?

Gość kaaajkaaa
bo jeżeli tak to znaczy, że kocha męża, a Ty to tylko zauroczenie i nie bardzo wie jak ma się zachować w tej sytuacji:)

Gość kaaajkaaa
a spróbuj nie odzywać się do niej przez jakiś czas..trudno będzie, ale zobaczysz wtedy czy to odniesie skutek i ona zadzwoni..

daje ci do zrozumienia, żeś bidulek, i jak chcesz więcej to podnieś stawkę, stary głupi pryku. Myślisz, że to zona, i wystarczy kwiatek, stary ryju.

Gość kochaś_ogniś
1. Różnica 20 lat. Młoda siksa. 2. Nie jest mężatką. 3. Nie wykorzystuje mnie w żaden sposób materialny. Nawet zwykłego prezentu nie chce dostać. Raz na imieniny coś tam jej dałem. Po jakimś czasie znalazłem nawet nie otworzyła opakowania. Czyli nie leci na kasę. 4. Sama się utrzymuje, ale zarabia grosze. Co gorsze właśnie wydaje mi się, że dałem się nabrać. Ona jest nie głupia. Ale czy ja wiem, czy robi to z wyrachowania?

należy do sekty poyebańców, umilających życie starym prykomq

Gość kochaś_ogniś
Oczywiście, że próbowałem z nią grać na czasie. Nie odzywałem się długo, ale ona była nie ugięta a ja wymiękałem.

Gość kaaajkaaa
jeżeli zależy jej na tej znajomości to zadzwoni i zapyta-co sie stało...a swoja drogą to pewnie właśnie tym swoim zachowanie tak ciebie ujęła, co?

Gość dfdsvcfgzr
kolejny palant z kryzysem wieku sredniego :O

Gość kaaajkaaa
czyli nie zależy jej na Tobie...niestety:(

Gość kaaajkaaa
ale jeżeli naprawdę Ci zależy to nie odpuszczaj...kiedyś zmięknie:)

Gość kochaś_ogniś
Ujęła mnie obojętnością, a że faceci to wieczni łowcy, to nie sposób było na nią zapolować. W końcu ją upolowałem, choć nie było łatwo. Dalej czytała namiętnie "politykę" - ta młoda siksa i to w dodatku ze zrozumieniem. Jej cięty język. Miała odpowiedź na każde pytanie. Fajnie mi się z nią rozmawia. O wszystkim. Bo z żoną to tylko o dzieciach i o innych.

Gość kaaajkaaa
kochaś-nawet nie wiesz jak to rozumiem..:) życzę powodzenia!

zna swoje miejsce w szeregu ,brzydko mowiac,bo sam ją tam ustawiłeś wyznaczając własne priorytety,dlatego przyjmuje tyle Twojego uczucia ile jestes jej w stanie dac i nie żąda wiecej ,bo zna realia...:( robisz jej wielką krzywdę,bo niekoniecznie ona Tobą steruje,jak tu wszyscy wskazują,moze zwyczajnie Cie kocha i godzi sie na taki układ,wiedząc,ze wiecej Ciebie miec nie moze...uważam ,ze krzywdzisz je obie...takie moje zdanie ale coz ja moge wiedziec😭:O

Gość Wolvfram
gościu , powiedz czym się ta kobieta zawodowo zajmuje skoro czyta Politykę zamiast kolorowe gazetki , poza tym , nazywasz ją swoją kochanką a kim dla niej jesteś , chyba jesteś tylko znajomym , tak to widzę , zakładam że ona ma bardzo dużo znajomych i wśród znajomych dużo lepiej się czuje , chyba za dużo sobie wyobrażasz :)

Gość hulaj disdko
zna swoje miejsce i siedzi na nim, nie wiem gdzie Ty taka kobiete spotkaleś?! chyba jej zycie nieźle w dupę dało :(

istnieje cos takiego jak "kocham "...i niezalezne jest od tego czy zycie da w doope czy tez obejdzie sie z kims lightowo...

A ja bym powiedziala, ze dziewczyna doskonale wie czego chce i w dodatku doskonale wie jak to dostac!

Gość xexe xixi
inteligentna jest i wie, ze za facetami się nie gania. Zabrzmi to śmiesznie, ale zna swoją wartość.

Gość kochaś_ogniś
No i nie wiem. Zadzwoniłem do niej. Nawet się ucieszyła. Ale ona zawsze jest radosna. Ma pogodną naturę. Gdyby to była naiwna blondynka sprawa byłaby jasna.

Gość Słowo Prawdy
Kurwa nie daję rady już z tymi zdradami. Jak nie ona jego, to on ją:( Czy w dzisiejszych czasach już wszyscy ze wszystkimi się zdradzają??? Normalnie witki mi opadają... jak ja mam znaleźć normalną (czytaj wierną) kobietę? Echhhh.... :(:(

ogólnie oziębła krowa z wibratorem najnowszej generacji. Wskazuje na to radosne usposobienie, po przeżytym orgaźmie. Uczestniczka spotkań oazowych truła by ci dupę, a tak masz uspokojoną młodą dupkę