Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochaś_ogniś

Moja kochanka...

Polecane posty

Gość jak ta lalala
po co ma teraz łaszczyć sie na prezenty jak mierzy dużo wyżej, jak już będziesz skwierczał doprowadzi cię do rozwodu i wyda za ciebie i to jeszcze tak manipulując, że założysz na palec obrączkę przekonany, że sam tego chciałes .... a potem cie wycycka :D

Gość wie jak się zdobywa faceta
proste

Gość kikutek siutek
to kochanka, kuma czacze. Musialeś jej dać do zrozumienia jak ją widzisz, mam nadzieję, że Cię nie kocha.

Gość kochaś_ogniś
Tego się obawiam, że ona bawi się mną, manipuluje. Bo w sumie jestem na jej każde skinienie, a ona bardzo rzadko o cokolwiek prosi. To jest typ twardej kobiety, wie czego chce od życia i zazwyczaj to dostaje. Sama ze wszystkim daje sobie radę.

Gość Aśka.29
Jak to jest z Twoją sytuacją materialną ? Masz kasę ? :-)

Gość ciach-trach
kochasiu,to nie ona bawi się tobą.To ty jesteś manipulantem.Masz żonę i zabawkę.Masz ochotę pobawić się,bawisz się.Potem odstawiasz zabawkę i wracasz do żony. W co ty grasz koleś? Jesteś zakłamany i obłudny.Masz to w co zagrywasz. I nie pisz tu farmazonów jaka ona jest.Kim ty jesteś? Dla mnie zerem!

a ja wspolczuje Twojej zonie, ze tak ja walisz w rogi a nie Tobie... Jestes zonaty, masz dzieci i zobowiazania i NIE BEDZIECIE razem z ta mloda siksa... znajdzie sobie mlodego i sie zakocha na zaboj i sie nie obejrzysz a nie bedzie juz odbierac od Ciebie telefonow... Wiem co mowie, bylam "prawie" kochanka, ale sie opamietalam, bo to sensu najmniejszego nie mialo!

Gość Oby do przodu
Provo pisane przez kobietę

stary, a durny i dal sie tak latwo mlodej siksie omotac :D Ona doskonale wie czego chce i manipuluje Toba, a Ty tanczysz jak ci zagra.. I nie mysl, ze kiedys zadzwoni do ciebie pierwsza, nawet jakby ja skrecalo to i tak tego nie zrobi. A tak swoja droga, to widziales kiedys, zeby mysz gonila kota??

Gość piskle zółte v
Ona w nic nie gra i dlatego nie umiesz sobie z nią poradzic, jesteś manipulantem i umiesz postępowac z manipulantkami, a ona po prostu jest, w nic nie gra i dlatego wydaje Ci się inną niż wszystkie kobiety, i nie umiesz jej rozgryźć bo postępowanie ludzi, "nie grających" jest Ci obce. To wszystko jest do czasu. Zapewne Cię kocha, bycie kochanka to nic dobrego, zbiera się ochłapy, przeżywa życie rodzinne faceta. jesteś na jej skinięcie bo Cię o nic nie prosi i nie możesz sie wykazać, gdyby prosila częściej poczułbyś że jest zależna od ciebie i olał ją. Masz poważne problemy ze sobą, narcyzie. Za stary jesteś na zmiany.

Gość eeeeeeeeeeeee.........
Jak dla mnie to jesteś popychaczem........ czeka aż trafi się coś lepszego, a narazie to możesz się zadawalać!

Gość każdy mierzy swoją miarą

Gość przebij jjjjjj klllll
Masz dwie opcje: 1. zaufac pannie i budować drugie życie na boku 2. nie wierzyć jej: a) jeśli tobą manipuluje to po pewnym czasie zda sobie sprawę, że się nie da, odpuści i pójdzie w pizdu b) jeśli Cię kocha, to wykończy psychicznie, bo zapewne wyczuwa, złamie, zamknie na Ciebie, bo więcej cierpień nie zniesie, odejdzie, ułoży sobie życie z facetem, który ją doceni, a Ty zostaniesz ze swoja nienaruszona dumą. Znasz siebie na tyle by wybrać wariant adekwatny to sytuacji.

Gość Kaprys40
Gdyby nie rożnica wieku, pomyślałabym, ze to o mnie...

Gość kochaś_ogniś
O mojej żonie się nie wypowiadam. Ile zdrad tyle powodów. Poza tym kobiety są chętne na romans. Wystarczy tylko odpowiednio zagadać i już jest twoja. Nieważne czy mężatka czy wolna. Gdyby nie były tak chętne nie było by zdrad. proste.

Gość dla mnie facet
który robi w chuja własną żonę i dzieci i tłumaczy to - tysiącami powodów to totalne zero , nie pasuje ci żona ? To wez kurwa ciulu zachowaj się jak na MĘŻCZYZNĘ przystało i zwróc jej wolnośc , wez rozwód a nie pierdol jak to ci zle a żona nie dobra , zakłamanie ci się uszami wylewa fiutku A na twoje pytanie odpowiem czemu nie , panna widocznie jest o deko mądrzejsza od innych kochanek i najnormalniej w świecie jesteś dla niej jakimś tam zapchaj dziurą i tyle

A moze wyzwolona młoda laska ktora ma tak naprawde Cie w d ale taki układ jej odpowiada ze ma czułość i sex kiedy jej sie podoba a nie jak w związku kiedy tez partner potrzebuje. Wg mnie ma Cie głęboko. Zakochany człowiek dlugo nie wytrzymuje bez drugiego wiec tak mysle. Mógłbyś zostawić zone. Miej jaja i przestan sie ukrywać. Jak sie dowie zniszczysz ja pewnie bardziej niz odejściem. Zasluguje na uczciwego jak kazdy kto jest uczciwy chocby byl zlym partnerem. Zle ci zostaw niech układa sobie zycie teraz a nie zostawisz ja jak sie ususzy i nikt jej nie zechce?

Gość Kaprys40
Niekoniecznie zapchaj... Można po prostu kochać mądrze. Skoro wiem, ze nie mogę mieć na wyłączność - daję swobodę! Dojrzała miłość nie potrzebuje zawładnięcia drugą osobą.

A z żoną wciążmm jesteś ? :O

heh w co gra kochanka? w nic poprostu wie ze jest kochanka i tyle jak jej pokarzesz ze ja kchasz to ucieknie kochanki sa do łózka a nie na wieczorne spacery przy blasku ksiezyca...

Abraja - skąd ta dziwna stopka ?

Gość kochaś_ogniś
Moja żona w życiu nie zgodziłaby się na rozwód. Wiem dlaczego zdradzam. Gdybym mógł już dawno byłby wolny jak ptak. Poza tym nie o tym mam zamiar dyskutować. To jest topik o mojej kochance a nie o zonie. A więc wracając do tematu. Nie wiem czy ona jest na tyle wyrachowana. Pomimo tego, że jest twarda i zasadnicza to jest też wrażliwa. Potrafi przyjść jak nigdy nic i mocno się przytulić. Gdybym wiedział co jej siedzi w głowie. Kobiecy umysł zawsze będzie dla mnie zagadką.

Abraja -chodzi o naszą klasę ? To Ty ?

Gość lubie frajerstwo skubac
he he he ladnie z toba jedzie. Nie otworzene prezentu od darczyncy swiadczy o totalnym olewaniu go. Czyli gucio ja obchodzilo co jej kupiles bo i tak stwerdzila ze jej to wisi i powiewa. He he he patrzec kiedy cie omota wykorzysta i kopnie w zad. A wtedy taka meda ruchajaca na boku wroci z podkulonym fiutem na lono rodziny i bedzie skamlal ze on juz wszystko przemyslala i nie wyobraza sobie zycia bez zony buehehehehehe Zawsze tak z frajerami jest. Puszczaja sie scierwa na lewo o prawo a pozniej jak zostaja odstawien to wracaja z tymi zuzytymi fiutami i pustymi kieszeniami do starych dobrych zon.....zalosne. Stary mieczak ktory idzie na latwizne bo jakas siksa potrzebuje wibratora, dreszczyka emocji lub gotowki. I takie gowno jak ten tutaj na skinienie takiej siksy leci z wywalontm jezorem i jara sie ze mlodka poleciala na niego. Buehehehehehehehehe Ilu to sie takich dupkow wycyckalo w zyciu juz...

Abraja - ha , ha , ha ! Ok .Tylk przez chwilę coś innego mi się pojawiało :) Sprawdź :) Pozdrawiam :)

Gość kochaś_ogniś
Spadać z mojego topiku. To topik poświęcony mojej kochance a nie jakimś śpikom. WON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość heheh ty
chyba przechodzisz kryzys wieku sredniego, a malolata generlanie ma wyjebane na ciebie, naprawde czytajac takie topiki robi sie nie dobrze noo chyba ze to jakas tandetna prowokacja