Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kocha艣_ogni艣

Moja kochanka...

Polecane posty

Go艣膰 jak ta lalala
po co ma teraz 艂aszczy膰 sie na prezenty jak mierzy du偶o wy偶ej, jak ju偶 b臋dziesz skwiercza艂 doprowadzi ci臋 do rozwodu i wyda za ciebie i to jeszcze tak manipuluj膮c, 偶e za艂o偶ysz na palec obr膮czk臋 przekonany, 偶e sam tego chcia艂es .... a potem cie wycycka :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wie jak si臋 zdobywa faceta
proste

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kikutek siutek
to kochanka, kuma czacze. Musiale艣 jej da膰 do zrozumienia jak j膮 widzisz, mam nadziej臋, 偶e Ci臋 nie kocha.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocha艣_ogni艣
Tego si臋 obawiam, 偶e ona bawi si臋 mn膮, manipuluje. Bo w sumie jestem na jej ka偶de skinienie, a ona bardzo rzadko o cokolwiek prosi. To jest typ twardej kobiety, wie czego chce od 偶ycia i zazwyczaj to dostaje. Sama ze wszystkim daje sobie rad臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A艣ka.29
Jak to jest z Twoj膮 sytuacj膮 materialn膮 ? Masz kas臋 ? :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciach-trach
kochasiu,to nie ona bawi si臋 tob膮.To ty jeste艣 manipulantem.Masz 偶on臋 i zabawk臋.Masz ochot臋 pobawi膰 si臋,bawisz si臋.Potem odstawiasz zabawk臋 i wracasz do 偶ony. W co ty grasz kole艣? Jeste艣 zak艂amany i ob艂udny.Masz to w co zagrywasz. I nie pisz tu farmazon贸w jaka ona jest.Kim ty jeste艣? Dla mnie zerem!

Udost臋pnij ten post

a ja wspolczuje Twojej zonie, ze tak ja walisz w rogi a nie Tobie... Jestes zonaty, masz dzieci i zobowiazania i NIE BEDZIECIE razem z ta mloda siksa... znajdzie sobie mlodego i sie zakocha na zaboj i sie nie obejrzysz a nie bedzie juz odbierac od Ciebie telefonow... Wiem co mowie, bylam "prawie" kochanka, ale sie opamietalam, bo to sensu najmniejszego nie mialo!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Oby do przodu
Provo pisane przez kobiet臋

Udost臋pnij ten post

stary, a durny i dal sie tak latwo mlodej siksie omotac :D Ona doskonale wie czego chce i manipuluje Toba, a Ty tanczysz jak ci zagra.. I nie mysl, ze kiedys zadzwoni do ciebie pierwsza, nawet jakby ja skrecalo to i tak tego nie zrobi. A tak swoja droga, to widziales kiedys, zeby mysz gonila kota??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piskle z贸艂te v
Ona w nic nie gra i dlatego nie umiesz sobie z ni膮 poradzic, jeste艣 manipulantem i umiesz post臋powac z manipulantkami, a ona po prostu jest, w nic nie gra i dlatego wydaje Ci si臋 inn膮 ni偶 wszystkie kobiety, i nie umiesz jej rozgry藕膰 bo post臋powanie ludzi, "nie graj膮cych" jest Ci obce. To wszystko jest do czasu. Zapewne Ci臋 kocha, bycie kochanka to nic dobrego, zbiera si臋 och艂apy, prze偶ywa 偶ycie rodzinne faceta. jeste艣 na jej skini臋cie bo Ci臋 o nic nie prosi i nie mo偶esz sie wykaza膰, gdyby prosila cz臋艣ciej poczu艂by艣 偶e jest zale偶na od ciebie i ola艂 j膮. Masz powa偶ne problemy ze sob膮, narcyzie. Za stary jeste艣 na zmiany.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eeeeeeeeeeeee.........
Jak dla mnie to jeste艣 popychaczem........ czeka a偶 trafi si臋 co艣 lepszego, a narazie to mo偶esz si臋 zadawala膰!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ka偶dy mierzy swoj膮 miar膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przebij jjjjjj klllll
Masz dwie opcje: 1. zaufac pannie i budowa膰 drugie 偶ycie na boku 2. nie wierzy膰 jej: a) je艣li tob膮 manipuluje to po pewnym czasie zda sobie spraw臋, 偶e si臋 nie da, odpu艣ci i p贸jdzie w pizdu b) je艣li Ci臋 kocha, to wyko艅czy psychicznie, bo zapewne wyczuwa, z艂amie, zamknie na Ciebie, bo wi臋cej cierpie艅 nie zniesie, odejdzie, u艂o偶y sobie 偶ycie z facetem, kt贸ry j膮 doceni, a Ty zostaniesz ze swoja nienaruszona dum膮. Znasz siebie na tyle by wybra膰 wariant adekwatny to sytuacji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kaprys40
Gdyby nie ro偶nica wieku, pomy艣la艂abym, ze to o mnie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocha艣_ogni艣
O mojej 偶onie si臋 nie wypowiadam. Ile zdrad tyle powod贸w. Poza tym kobiety s膮 ch臋tne na romans. Wystarczy tylko odpowiednio zagada膰 i ju偶 jest twoja. Niewa偶ne czy m臋偶atka czy wolna. Gdyby nie by艂y tak ch臋tne nie by艂o by zdrad. proste.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dla mnie facet
kt贸ry robi w chuja w艂asn膮 偶on臋 i dzieci i t艂umaczy to - tysi膮cami powod贸w to totalne zero , nie pasuje ci 偶ona ? To wez kurwa ciulu zachowaj si臋 jak na M臉呕CZYZN臉 przysta艂o i zwr贸c jej wolno艣c , wez rozw贸d a nie pierdol jak to ci zle a 偶ona nie dobra , zak艂amanie ci si臋 uszami wylewa fiutku A na twoje pytanie odpowiem czemu nie , panna widocznie jest o deko m膮drzejsza od innych kochanek i najnormalniej w 艣wiecie jeste艣 dla niej jakim艣 tam zapchaj dziur膮 i tyle

Udost臋pnij ten post

A moze wyzwolona m艂oda laska ktora ma tak naprawde Cie w d ale taki uk艂ad jej odpowiada ze ma czu艂o艣膰 i sex kiedy jej sie podoba a nie jak w zwi膮zku kiedy tez partner potrzebuje. Wg mnie ma Cie g艂臋boko. Zakochany cz艂owiek dlugo nie wytrzymuje bez drugiego wiec tak mysle. M贸g艂by艣 zostawi膰 zone. Miej jaja i przestan sie ukrywa膰. Jak sie dowie zniszczysz ja pewnie bardziej niz odej艣ciem. Zasluguje na uczciwego jak kazdy kto jest uczciwy chocby byl zlym partnerem. Zle ci zostaw niech uk艂ada sobie zycie teraz a nie zostawisz ja jak sie ususzy i nikt jej nie zechce?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kaprys40
Niekoniecznie zapchaj... Mo偶na po prostu kocha膰 m膮drze. Skoro wiem, ze nie mog臋 mie膰 na wy艂膮czno艣膰 - daj臋 swobod臋! Dojrza艂a mi艂o艣膰 nie potrzebuje zaw艂adni臋cia drug膮 osob膮.

Udost臋pnij ten post

A z 偶on膮 wci膮偶mm jeste艣 ? :O

Udost臋pnij ten post

heh w co gra kochanka? w nic poprostu wie ze jest kochanka i tyle jak jej pokarzesz ze ja kchasz to ucieknie kochanki sa do 艂贸zka a nie na wieczorne spacery przy blasku ksiezyca...

Udost臋pnij ten post

Abraja - sk膮d ta dziwna stopka ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocha艣_ogni艣
Moja 偶ona w 偶yciu nie zgodzi艂aby si臋 na rozw贸d. Wiem dlaczego zdradzam. Gdybym m贸g艂 ju偶 dawno by艂by wolny jak ptak. Poza tym nie o tym mam zamiar dyskutowa膰. To jest topik o mojej kochance a nie o zonie. A wi臋c wracaj膮c do tematu. Nie wiem czy ona jest na tyle wyrachowana. Pomimo tego, 偶e jest twarda i zasadnicza to jest te偶 wra偶liwa. Potrafi przyj艣膰 jak nigdy nic i mocno si臋 przytuli膰. Gdybym wiedzia艂 co jej siedzi w g艂owie. Kobiecy umys艂 zawsze b臋dzie dla mnie zagadk膮.

Udost臋pnij ten post

Abraja -chodzi o nasz膮 klas臋 ? To Ty ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lubie frajerstwo skubac
he he he ladnie z toba jedzie. Nie otworzene prezentu od darczyncy swiadczy o totalnym olewaniu go. Czyli gucio ja obchodzilo co jej kupiles bo i tak stwerdzila ze jej to wisi i powiewa. He he he patrzec kiedy cie omota wykorzysta i kopnie w zad. A wtedy taka meda ruchajaca na boku wroci z podkulonym fiutem na lono rodziny i bedzie skamlal ze on juz wszystko przemyslala i nie wyobraza sobie zycia bez zony buehehehehehe Zawsze tak z frajerami jest. Puszczaja sie scierwa na lewo o prawo a pozniej jak zostaja odstawien to wracaja z tymi zuzytymi fiutami i pustymi kieszeniami do starych dobrych zon.....zalosne. Stary mieczak ktory idzie na latwizne bo jakas siksa potrzebuje wibratora, dreszczyka emocji lub gotowki. I takie gowno jak ten tutaj na skinienie takiej siksy leci z wywalontm jezorem i jara sie ze mlodka poleciala na niego. Buehehehehehehehehe Ilu to sie takich dupkow wycyckalo w zyciu juz...

Udost臋pnij ten post

Abraja - ha , ha , ha ! Ok .Tylk przez chwil臋 co艣 innego mi si臋 pojawia艂o :) Sprawd藕 :) Pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocha艣_ogni艣
Spada膰 z mojego topiku. To topik po艣wi臋cony mojej kochance a nie jakim艣 艣pikom. WON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 heheh ty
chyba przechodzisz kryzys wieku sredniego, a malolata generlanie ma wyjebane na ciebie, naprawde czytajac takie topiki robi sie nie dobrze noo chyba ze to jakas tandetna prowokacja

Udost臋pnij ten post