Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do zdradzających

Czy jak zdradziłyście to czułyście się szmatami?

Polecane posty

Gość Stary znajomy
Ktos kiedys powiedzial bardzo madre slowa, ze kurestwo to nie praca ani zawod - kurestwo to charakter :) Juz teraz wspolczuje Twojemu facetowi. Pewnie "trafil swoj na swego". Niektorzy twierdza, ze zycie jest niesprawiedliwe. To nie prawda :) Ty tez doswiadczysz krzywdy, upokorzenia i cierpienia. To kwestia czasu. Karta sie odwrocila :) A teraz wybacz, ale mam bardziej intratne zajecie, niz rozmowa ze zwykla dziwka, ktora przypisuje sobie latke "porzadnej inaczej". Zegnam :)

Gość kajtuś
jejku zaraz ją od dziwek wyzywasz, dziwka pobiera taksy, a ona raczej nie będzie się domagała zapłaty:), czaisz różnicę między kurestwem, a niewiernoścą? U podstaw takiej postawy moze lezec masa czynników przecież... z tego co zrozumiałam mąż przestał sie starać, seksu nie ma, uczuć nie ma.. ja bym tu zalecała rozwód raczej i tyle w temacie.

Gość kobieta ktora zdradzila
jest puszczalska

stary znajomy szukaj kobiet w koscile :D:D nie mówie że jestem porządna mówie że mam wypaczoną nature i nic mi nie wadzi a mój maz był zawsze wierny w zwiazkach a jak widac odpowiad mu moja natura :) i to dla mnie wazne

Gość porzadny facet chce miec
porzadna kobiete