Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kumpela od kielicha00

Jaki typ kobiety wola faceci?

Polecane posty

Tak sie dzisiaj zastanawialam, jaki typ kobiety wola faceci: piekna, intrygujaca, zimna, odpicowana laske czy raczej normalna, moze nie cudo swiata ale urocza kumpele? Mam 25 lat i mnostwo kumpli, od dziecinstwa tak jest, lubie facetow jako przyjaciol, lubie z nimi gadac, spedzac czas,nie cierpie damsko-meskich gierek i nie traktuje mezczyzn jak chamow i zboczencow, ktorzy tylko czekaja, zeby zranic kobiete. Mialam juz pare zwiazkow za soba, rozpadly sie, ale do tej pory utrzymuje przyjacielski kontakt z bylymi a nawet czesto gadam z ich obecnymi kobietami, one nigdy nie widza we mnie zagrozenia. Od pol roku jestem singlem i chcialabym poznac kogos, ale ze zdziwieniem odkrywam, ze faceci widza we mnie kumpla, ktoremu sie mozna wyzalic i isc na piwo, a kiedy tylko pojawia sie w klubie czy w knajpie jakas odpicowana dzaga, od razu kieruja na nia swoje zainteresowanie. Niby nie jestem ani gruba ani brzydka, ubieram sie kobieco, ale nie lubie czerwonych szpilek i spodnic w panterke. Nie wiem czy to jest powod dla ktorego wszyscy faceci widza we mnie Zdzicha od kielicha w pierwszym rzedzie a w drugim kobiete?

Gość booonanza
do lozka odpicowana dzage do zycia kumpele Najlepiej jakby byly obie:P

Ale długo pracowałaś na to, by cię tak traktowali. Niestety, faceci lubią, kiedy kobiety są kokieteryjne, jakieś gierki prowadzą. Ja tego nigdy nie umiałam i nie zamiaruję się nauczyć. Powodzenia też nigdy nie miałam, tylko sporadyczne, ale to też dlatego, że połowę swego życia spędziłam z moim teraźniejszym mężem.

Gość Musisz mieć coś co ich odpycha
Nie chodzi o bycie kumpelą, to nie ma znaczenia :).

No ja wlasnie tez nienawidze gierek. Jak mam jakis problem to o nim gadam a nie strzelam focha, mozna ze mna obejrzec mecz i pogadac o zyciu:). Czy przez te nieznajomosc gierek bede juz zawsze sama?

Gość pelliikan
A oni tobie si podobają? To jest najważniejsza kwestia, po co ma cię zarywać ktoś kto ci nie pasuje, oni to czują że nie są w twoim typie, wiesz w ogóle czego chcesz?

No wlasnie pytalam kiedys mojego bylego chlopaka, stwierdzil ze niby wszystko jest ze mna ok, zakochal sie we mnie, podobalam mu sieitp. tylko czasem go troche przerazalo ze ja imprezuje z chlopami i jak chlop, ze wolalby zeby jego kobieta byla troche mniej zwariowana. I znalazl sobie taka:). Fajna dziewczyne w sumie:).

No jeden z nich bardzo mi sie podoba i chcialabym cos ale on widzi we mnie tylko kumpla na imprezy i wyzalenia sie na laske, ktora go nie chce:(.

Gość pelliikan
masz kompleksy , i dlatego trzymasz z facetami, miałam to samo, żle się czujesz wśród kobiet, a dla nich taka dziewczyna jest podejrzana. Kumpel kumplem ale czy jeden choć jest przyjecielam? Lepiej ich olać i jak nie lubisz dziewczyn to kup sobie zwierzaczka

Gość pelliikan
wyobraź sobie gościa który nie lubi facetów i zadaje się tylko z dziewczynami, pewnie słuzył by tylko jak chusteczka do nosa, to samo mógłby napisać co ty

Faceci uwielbiają, kiedy kobieta jest taka... kobieca. Do dziś nie wiem, co to znaczy. Dla mojego męża jestem kobieca, a on nienawidzi babskiego kokietowania, więc się zgraliśmy. Kobieca to chyba taka, co jest bardzo cnotliwa (tzn. wszystkim mówi, że jest), nie pierdzi, nie beka, bułkę przez bibułkę spożywa, żadnych sprośnych kawałów - wtedy powinna powiedzieć, że ją ten żart zgorszył. Ja taka nie jestem - jestem bezpośrednia i lubię poświntuszyć. Nie jestem kobieca słowem:)

Gość a mi się podoba
Jak potrafisz wypić półlitra i z chłopami uczęszczasz na libacje alkoholowe, to się pewnie boją że dajesz dupy na prawo i lewo :D

Ale ja mam tez kolezanki:). Zgrywuski, zawsze rozkrecamy wszystkie imprezy. Kobieca tez chyba jestem, nie przeklinam, ale wypic i potanczyc lubie:)

Gość tako rzecze bozo
Faceci maja fantazje na temat tych niedostepnych, grajacych i igrajacych babek, taka zdobyc to dopiero szpan i lans wsrod kolegow. A kolezanka to kolezanka...zawsze jest i nie trzeba o nia zabiegac

Gość mi też brakuje a jestem starsz
Ja chcę dostępną laskę. ! u mnie problem jest taki że kobiety traktują mnie obojętnie jak im wkładam ręke w majtki to ani się nie cieszą ani nie smucą :O

" tako rzecze bozo -Faceci maja fantazje na temat tych niedostepnych, grajacych i igrajacych babek" Tak się tylko zapytam, ale pewny jesteś? Na pewno? :)

Gość tako rzecze bozo
Jestem pewny.