Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzeta

BRZUCH, BRZUCH!!!!!!!!

Polecane posty

Gość bzeta

witam, macie jakies sposoby jak skutecznie i w miare szybko wyszczuplic brzuch?

Borgo Trento też tak kiedyś myślałam jednak moja instruktorka uświadomiła mnie ,że tłuszczyku z brzucha nie spalisz przez brzuszki. W ten sposób możesz tylko wzmocnij i wymodelować mięśnie.

Miało być "wzmocnić"* Co do tematu ,najważniejsza jest zdrowa dieta ,a to co na prawdę czyni cuda to joga ,razem ze wszystkimi zasadami zdrowego trybu życia opisanymi w książkach o jodze.

Gość no niestety
większość ludzi jest leniwa i dlatego chodzą z brzuchami :)

Wiem jak to jest z tymi brzuszkami ;) Robiłam je całymi dniami ,ledwo chodziłam ,a załamywałam się bo efekt był marny. Teraz ktoś znajomy polecił mi jogę i muszę przyznać ,ze nigdy nie miałam takiej sylwetki i ogólnie nie czuję zmęczenia ,a mój stan fizyczny (i psychiczny) się poprawia ;) Gorąco polecam nawet leniuchom :P

ja lubie też puścić sobie jakieś teledyski dancehall'owe i potańczyć z godzinkę, jest to mniej monotonne a bardziej efektywne :)

Czekać na efekty w jodze? ;D nawet nie ma potrzeby ,poszłam kilka razy i nawet się jeszcze nie spodziewałam poprawy i nagle zauważyłam ,ze jakoś "zdrowiej wyglądam". Potem to już z górki po 3 miesiącach byłam w szoku ,że można tak szybko poprawiać swój wygląd ;)

Z resztą oprócz wyglądu inne korzyści są ogromne ;) Za dużo opowiadania musisz poczytać.