Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jasminek007

Ja jeszcze pokaże, ze potrafię schudnąć!

Polecane posty

Zapraszam wszystkich do wspólnego odchudzania ;) Chciałabym zeszczupleć do wakacji.Kto się przyłączy ?

xyzxyz - nie bede komentować Twojej wypowiedzi, a ja wam pokażę jak narazie z wytrwałością nie jest zle ;) choc nigdy nie wiadomo kiedy dopadnie mnie atak na słodkie :(

ale pączuś do pączusia i pozniej nic nie spada. a Tobie jak idzie odchudzanie ?:) ja Cie kojaze chyba z innego topiku ;D

Hejka, ja chce schudnąc 6 kg (66 kg przy 170 cm), codziennie sie zabieram do tego ale jakos mi nie idzie:O, jeszcze teraz dorwało mnie przeziebienie, ale mam juz dośc fetu na brzuchu i na udach. Od teraz juz mnie nie interesuja słodycze, fastfoody i inne tuczace rzeczy. Zamierzam od jutra wziąc sie za aerobiczna 6 weidera na brzuch, skakanke i agrafke na uda, do tego dieta do 1000 kcal, woda mineralna. Od czegos trzeba zaczac, mam dosc uzalania sie nad soba i wiecznego dołowania, a wiosna coraz blizej. Te 6 kg chciałabym zrzucic do swiąt;)

ja sobie dopuszcze jedno male co nieco w niedzele, bo ogolnie nie slodzę, i w tygodniu tez nie jem nic slodkiego mojimi ciwczeniami bedzie 60 przysiadow i 30 mi na twisterku fast foodow unikam juz 2 miesiące i nawet za nimi nie tesknie :)

Ja już od paru miesiecy nie jem w ogóle ziemniaków, a jak jem mięso to zazwyczaj z surówką. Do picia wody mineralnej tez jestem przyzwyczajona i nie słodzenia herbaty, najbardziej boje sie tego, ze nie bede umiała przestac zajadac stresu:O Bo to jest u mnie problem:O

Jasminek007 polecam ci dietę którą sprawdziłam na sobie - warzywno-owocową wg dr lek. med. Ewy Dąbrowskiej - je się dowolne ilości dozwolonych produktów, im więcej tym więcej się chudnie. Później jest etap wychodzenia z diety i przejście na wegetarianizm aby nie było efektu jo-jo. Ja w ciągu miesiąca schudłam 10% wagi wyjściowej tj. 8 kg.

Witam ja mam 151cm i waze obecnie 55kg a odchudzam sie od miesiąca i wazyłam 59kg:) tak wiec 4kg w dół! :) moje postanowienie to 50kg i wiem ze sie uda...

diora1986 tylko pozazdroscic efektow ;) jak twoja dieta wygląda ? aaa-nka ile i w jakim czasie schudlas na tej diecie ? bo ja jestem na diecie ok 1200 kcal i wogole nie chudne ;( kiedys jak wiecej wazylam to momentalnie z wagi spadlam ;(

Duplikat23 - dasz radę ;) w grupie będzie raźniej ;) tylko musimy się wspierać nawzajem ;) jaka masz diete ?