Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

siasia86

Jakie kosmetyki dla dzidzi??

Polecane posty

Dziewczyny nie wiem jakie kupić kosmetyki dla dziecka,urodzę w maju,jakoś te wszystkie firmy nie przemawiają do mnie,byłam dziś w dziecięcym i nie chciałam konsultować się z ekspedientką bo jak mi wiadomo z praktyki poleci najdroższe albo takie które będą chciały się szybko pozbyć ze sklepowej półki

kazde dziecko jest inne, postaw na jakos a nie na ilosc, bo im mniej tym dla dziecka lepiej.

Gość ciekkjhgty
najlepij żadne. zwykłe mydełko bambino i to wsio. no jeszcze linomag do pupy

Zawsze możesz przejść się do apteki po próbki kosmetyków dziecięcych i wypróbować. W szpitalu pewnie też trochę ich dostaniesz.

Gość po 3 miesiacu
ja postawilam na jakosc i uzywam kosmetykow Weleda-bez zadnych szkodliwych dodatkow, sa drogie ale warte swojej ceny i wydajne. Ja tez ich uzywam teraz :)

ja osobiście chwalę sobie nivea i naszą poczciwą ziajkę:)nie są drogie a mojemu dziecku służą

ja mogę polecić Johnson's Baby plyn do kapieli(i to jest szampon w jednym) "Top to Toe",bardzo delikatny w dużym wydajnym opakowaniu,można nim myć całe ciałko dziecka.

Gość józephina1
szok, ze jeszcze nikt sie nie przyczepil tej "dzidzi" ;)

Gość hhhhh
ja używam mydła bambino,kremu bambino,linomagu, teraz sudocremu. Oliwki używałam też bambino. Ziajka dla dzieci też dobra. Kosmetyki niedrogie a bardzo dobre

dokladnie, ile matek tyle opinii :) ja uzywam od poczatku johnson'a i wszystkie matki ktore znam tez uzywaja johnson i zadne z dzieci nie mialo alergii. na samym poczatku jeszcze smarowalam go minimalnie balsamem johnsona ale bardzo krotko i nie codziennie. do mycia tez uzywalam i uzywam johnson head to toes ale teraz jeszcze dodatkowo do wlosow uzywam ich szamponu. osobiscie uwazam ze nie ma co kupowac jakis drogich specyfikow i z gory zakladac ze dziecko bedzie alergikiem ale tak jak napisalam ile matek tyle opinii