Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myffka0

sprawdzenie

Polecane posty

czesc moze na mnie od razu naskoczycie ale chcialam sprawdzic wiernosc mojego chlopaka jestesmy ze soba juz ponad rok. zalozylam inne konto wyslalam inne zdjecie i podalam sie za zupelnie inna dziewczyne. moj chlopak oddpisał oczywiscie zapytał o zdjecie wiec dostał niby przyznał ze ma dziewczyne ale jakos nie broni sie od poznawania tej dziewczyny ostatnio nawet sam napisał do niej. i teraz juz sama nie wiem czy zle jest to ze on z nia wogole pisał majac dziewczyne?

Gość do myffka00
jesteś głupia że robisz takie rzeczy , sama go prowokujesz, chłopakowi zaimponowało, że ktoś do niego napisał, więc odpisuje, proste. może będzie chcial tylko pogadać, uważam jednak,że jesteś idiotką

wiem ze pewnie postapiłam zle ale chciałam sprawdzic czy skusi sie na pisani z nia. ale czy to co zrobil mozna uznac za nielojalne w stosunku do mnie?

Gość do myffka 00
moim zdaniem nie, co jest złego w tym, że chce sobie popisać z kimś innym? tym bardziej, że już napisał, że ma dziewczynę

tzn on nie napisal tylko odpowiedzial na pytanie ktore mu zadałam. niby nie pisze z nia o niewiadomo czym ale nie wiem czy tylko tak na poczatku i czy w pozniejszym czasie nie przerodzilo by sie to w cos innego. moim zdaniem skoro ma dziewczyne to nie powinien zawierac nowych znajomosci z jakimis dziewczynami :( jestem strasznie o niego zazdrosna ale widze ze jemu chyba to nic nie robi

Gość kurcze ja bym się
wściekła Rozkręć temat na bardziej nieprzyzwoity, albo zaproponuj spotkanie. Ja mojego tez z chęcią bym sprawdziła, ale nie mam takiej możliwości niestety.

Gość annadominika
robienie takich rzeczy jest obrzydliwe. zastanow sie jakbys sie poczula gdyby on cos takiego zrobił. pytanie czy odpowiedziałabys rowniez na taką wiadomosc jaką ty przeslalas jemu? nie widze nic w tym zlego ze odpisal, moze ma kompleksy i chce sie dowartosciowac, a moze brak mu rozmowy z tobą?

Gość winny
Sam tak kiedys zrobilem. . . Wiesz, po takich rzeczach traci sie zaufanie ;) powiedział Tobie już o tym że pisze z kims ? Jeśli nie to spoko ;-) zwróc uwagę na to czy nie jesteś hipokrytką tzn. czy czasem nie wymagasz od niego rzeczy które gdyby on wymagał od Ciebie sprawiły że czujesz się dziwnie... Robiłem tak samo, ale teraz jestem w nowym związku (tamten trwał 2.5 roku i sie rozsypał przez wlasnie brak zaufania) i wiem ze takich rzeczy sie nie robi. :) ale kazdy musi dojsc do tego sam i to ze to napisalem to tylko sobie kiedys przypomnisz, jak znam zycie to i tak zrobisz swoje. Pomyśl właśnie o tym żeby sie umówić z nim na spotkanie np w jakiejs kawiarence i jak usiądzie to podejdź i opowiedz mu prawdę

ale dlaczego miałabym sie z nim umawiac i przyznawac sie do tego ze to zrobilam? jestem o niego zazdrosna i tylko dlatego to zrobilam chociaz tak naprawde to on nie daje mi powodow do tego

a romawiamy duzo nie ma dla nas temwtow tabu gdy jest problem albo cos to zaawsze chce o tym rozmawiac i rozmawiamy odwarcie.

Gość kurcze ja bym się
winny - a dlaczego straciłeś zaufanie? Przynajmniej wiesz, że na Ciebie nie zasługiwała jak umawiała się za Twoimi plecami z innym (z osobą z którą pisała czyli z Tobą)