Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mati15buziaczki.pl

zakochała się we mnie 11 latka

Polecane posty

Gość mati15buziaczki.pl

cześć.mam 15 lat,chodzę do 2 gimnazjum.zakochała się we mnie 11 latka(rocznikowo ona ma 12 lat i chodzi do 5 klasy podstawówki ).często się do mnie tuli,całuje mnie.czasami jak idę ulicą razem z nią ona chwyta mnie za rękę a koledzy widząc to śmieją się ze mnie.to jest denerwujące bardzo.ale też z 2 strony nie chciałbym ją zostawiać bo przyznam że sam się w niej zakochałem i to bardzo.tylko ta różnica wieku...jeśli chodzi o nią,o jej wygląd, ona jest niska,drobna ale jest naprawdę śliczna,słodka i urocza.jest bardzo miła,wyciszona . to co zauważyłem ona też jest niestety słaba psychicznie,latwo jest ją skrzywdzić.nie wiem co mam robić teraz.czy być z nią dalej czy ją zostawić.ona jest dla mnie naprawdę wyjątkowa bo nie ma po prostu takich dziewczyn jak ona.proszę o rady

Gość hrabia Wąs Rosporek-Walicipski
czeka cię pierdel za pedofilię...

Gość roldi
echhh słodkie.jak ją kochasz to się nie przejmuj głupimi kolegami.ich zachowanie świadczy tylko ze są debilkami.i nie przejmuj się głupim komentarzem tego na górze.to tylko 3 lata różnicy.od kiedy jeseście razem ?

Gość mati15buziaczki.pl
gdzieś od 2 lat.ona miała 9 lat(3 klasa podatwówki) a ja 13 ( 6 kl.podst).tylko ze wtedy tylko spędzaliśmy razem czas .pierwszy raz się z nią całowałem wkrótce po jej 10 urodzinach.to trwało jakieś 5 sekund ale ona zaczęła .

Gość tomaszu
a widziałeś ją nago ? jak nie to na twoim miejscu jak przyjdzie do ciebie nastepnym razem każ jej się rozebrać.a jak bedziecie siedziec koło siebie wkładaj jej ręce pod majteczki.ona zapewne jeszcze nie miesiączkuje więc rób sobie z nią co chcesz

Gość ftftft
az mnie podnieciło.bzyknołeś ją ?

Gość a we mnie OSESEK
i co mam z tym zrobic ?