Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abc101

Mam ....lat i nigdy nie miałam prawiczka....

Polecane posty

wstydze sie no wiesz przyznac ale prawie bylem z kobieta

Dziewczyny, a może ci faceci Wasi wcale nie byli prawikami? Byli po prostu marni w tych sprawach i woleli już z góry uprzedzić, że są .., żebyście były bardziej wyrozumiałe? Tak myślę...

Gość Wolvfram
abc101 a może czegoś nie rozumiesz , sprawa polega na tym, że kobieta jest zawsze gotowa i przygotowana a u faceta jest trochę inaczej, ponieważ urządzenia które faceci posiadają to nie jest karabin maszynowy AK-47 i czasem jeszcze karabin się zacina :) wybacz

No ale taki prawik jest świeżutki....nikt go wcześniej nie miał.... Nooo, to zwiałeś przed nią?

Nie. Moi byli. Jeden byl gowniarzem, z reszta ja tez. Drugi nieudacznikiem a trzeci sie przyznal dopiero po kilku razach. A jakie bajki opowiadal, co on nie robil.

Nie. Moi byli. Jeden byl gowniarzem, z reszta ja tez. Drugi nieudacznikiem a trzeci sie przyznal dopiero po kilku razach. A jakie bajki opowiadal, co on nie robil.

Ja powiem tak... Moim pierwszym facetem byl prawik... Kompletna, masakralna, depresyjna, katastrofalna beznadzieja.... Nikomu nie polecam. A juz na pewno nie pocztkujacym babeczkom!!! Do dzis sie nie moge otrzasnac!!!

Wolfram, sugerujesz, że jesteś tym karabinem, który się zacina? Co mam wybaczyć? Nie wiem...

nie nie zwialem ,ale bedziecie sie smiac jak powiem

Dziewczyny, zauważyłyście, co ten Wolfram za glupoty wypisuje? My zawsze jesteśmy gotowe? Akurat.....

Gość Wolvfram
przy tej dyspucie mam już pewne przemyślenia, że kobiety wcale nie chcą prawiczków albo kawalerów, kobiety jednak poszukują sprawdzonych facetów , takich którzy już mają pewien staż w związku a najlepiej aby był rozwodnikiem , ponieważ taki to jest pewniakiem i taki to wie jak należy postępować z kobietą , a jeżeli jest żonaty i ma kochankę to taki jest najlepszy i najpewniejszy , czy zgadłem Szanowne Panie :)

Max, złotko.. jestem znakiem wodnym..może być?

Gość sama nie jestes dziewica
i chcesz prawiczka? to niesprawiedliwe

Rozwodnikiem? Przecież taki się rozwiódł, więc się nie sprawdził..Wolf, jestes rozwodnikiem i tak nas powoli do tego przygotowujesz?

Gość do abc
po ci prawiczek skoro dziewica nie jestes?

Gość Wolvfram
abc101 , jestem kawalerem i oczywiście takim samym 'prawiczkiem' jak Ty piękna jesteś dziewicą :)

ŁOwca dziewic nawet przywędrowal..👄.Zaraz tradycyjnie będziesz mi wmawial , w jakich okolicznościach straciłam dziewictwo...lepiej wiesz ode mnie?:D

Gość Wolvfram
abc101 ale kiedyś trenowałaś gimnastykę artystyczną i wszyscy to wiedzą, że w czasie wykonywania szpagatu kobiety tracą dziewictwo :) i mnie to nie przeszkadza w jakiej sytuacji straciłaś , nie interesują mnie takie sprawy :)

Wolfram, to , że piękna jestem to juz wiesz:) , a reszta........:)

Gość Wolvfram
abc101 , gdy się spotkamy przy kawie , jeżeli oczywiście się pozwolisz zaprosić to liczę, że mnie opowiesz więcej o sobie :)

Nooo, to bylo takie traumatyczne? Teraz będziesz mial problem....z karabinem może..

Gość Wolvfram
abc101 , o szpagatach również możemy pogawędzić :)

" [zgłoś do usunięcia] abc101 Max, złotko.. jestem znakiem wodnym..może być? " Chyba czegoś nie rozumiesz:P.Ja napisałem o wymaganiach obowiązkowych:P.Nie znaczy to że to wystarczy ale tylko że nie zostaniesz od razu zdyskwalifikowana:P.Jestem niemal pewien że jesteś za młoda:P.Oczywiście nie znaczy nieletnia:P.Ja tylko stare czarownice preferuję:D.

Wolf, czy Ty mnie już na kawę zaprosileś, czy mi się zdaje? Albo obiecanki cacanki..